Разсадник-Коньовица: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Редакция без резюме
Редакция без резюме
Ред 4: Ред 4:


В квартал Разсадника се намира Първа АГ “Св. София” (Специализирана болница за активно лечение, бившата “Тина Киркова”), и 57<sup>-мо</sup> СОУ. Обграждащите комплекса булеварди са в добро състояние. Подменена е пътната настилка и някои подземни комуникации на [[водоснабдяване и канализация|ВиК]] и [[топлофикация]]та. Жителите на комплекса могат да ползват [[трамвай|трамваи]] № 10, 8, 11 и 22, и [[автобус]]и № 11, 72, 77 и 83.
В квартал Разсадника се намира Първа АГ “Св. София” (Специализирана болница за активно лечение, бившата “Тина Киркова”), и 57<sup>-мо</sup> СОУ. Обграждащите комплекса булеварди са в добро състояние. Подменена е пътната настилка и някои подземни комуникации на [[водоснабдяване и канализация|ВиК]] и [[топлофикация]]та. Жителите на комплекса могат да ползват [[трамвай|трамваи]] № 10, 8, 11 и 22, и [[автобус]]и № 11, 72, 77 и 83.
Там живее и Митев. Живей и не може да спре творческият си размах. Твори ежеднивно бих казал ежиминутно. Това за неговия неспокоен дух се оказа крайно недостатъчно тй започна да твори и ижисикундно. Кой би могъл да си помисли, че зад този псевдоним "Митев" се крие човекът и творец Стефан Митов кой? бих попитал отново - не знам това е енигма, това е недостижимо, това е немислимо , това просто е едно непостижимо постижение дет се вика и това постигнахме, а до вчера маеше се научната мисъл маеше се безбрежно из океана на непознатото.
Там живее и Митев. Живей и не може да спре творческият си размах. Твори ежеднивно бих казал ежиминутно. Това за неговия неспокоен дух се оказа крайно недостатъчно той започна да твори и ежисикундно. Кой би могъл да си помисли, че зад този псевдоним "Митев" се крие човекът и творец Стефан Митов кой? бих попитал отново - не знам това е енигма, това е недостижимо, това е немислимо , това просто е едно непостижимо постижение дет се вика и това постигнахме, а до вчера маеше се научната мисъл маеше се безбрежно из океана на непознатото. Той Митов разцъфна под благотворното влияние на акад. Троянов. Близкият контакт позволи на Митев да израстне и да защити така наречения "малък докторат" . А тамета уважаеми, темата тя бе извор на една много голяма тематичност.Тематичност и подреденост на научната мисъл. Тя бе едновременно извор и и оазис. Тя бе и хляб и сол . В резултат на всичко това се получи едно дърпане напред и забележете , че най- отпреде дърпаше научната мисъл.


== Източници ==
== Източници ==

Версия от 11:05, 28 май 2008

Разсадника е жилищен комплекс в западната част на София, на десет минути с градския транспорт от центъра на града. Кварталът е добре устроен с достатъчно зелени площи и добри комуникации. На север граничи с бул. “Ал. Стамболийски” и район Илинден, на изток — с бул. “Константин Величков”, на юг — с бул. “Възкресение”, а на запад — с бул. “Вардар”.

В комплекса преобладава панелното строителство. Има няколко категории сгради - стари панелни блокове, тухлени сгради, блокове тип ЕПК и нови панелни сгради, както и модерни кооперации от тухла, построени през последните десетина години. Разсадника е един от най-зелените квартали в столицата. В югоизточната му част се намира паркът ”Св. Св. Петър и Павел” и църква със същото име.

В квартал Разсадника се намира Първа АГ “Св. София” (Специализирана болница за активно лечение, бившата “Тина Киркова”), и 57-мо СОУ. Обграждащите комплекса булеварди са в добро състояние. Подменена е пътната настилка и някои подземни комуникации на ВиК и топлофикацията. Жителите на комплекса могат да ползват трамваи № 10, 8, 11 и 22, и автобуси № 11, 72, 77 и 83. Там живее и Митев. Живей и не може да спре творческият си размах. Твори ежеднивно бих казал ежиминутно. Това за неговия неспокоен дух се оказа крайно недостатъчно той започна да твори и ежисикундно. Кой би могъл да си помисли, че зад този псевдоним "Митев" се крие човекът и творец Стефан Митов кой? бих попитал отново - не знам това е енигма, това е недостижимо, това е немислимо , това просто е едно непостижимо постижение дет се вика и това постигнахме, а до вчера маеше се научната мисъл маеше се безбрежно из океана на непознатото. Той Митов разцъфна под благотворното влияние на акад. Троянов. Близкият контакт позволи на Митев да израстне и да защити така наречения "малък докторат" . А тамета уважаеми, темата тя бе извор на една много голяма тематичност.Тематичност и подреденост на научната мисъл. Тя бе едновременно извор и и оазис. Тя бе и хляб и сол . В резултат на всичко това се получи едно дърпане напред и забележете , че най- отпреде дърпаше научната мисъл.

Източници