Сашо Диков: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Редакция без резюме
Редакция без резюме
Ред 6: Ред 6:
| роден-място = [[Троян]], [[България]]
| роден-място = [[Троян]], [[България]]
}}
}}
'''Сашо Диков Стойков''' e [[България|български]] [[спорт]]ен журналист, бивш състезател и републикански шампион по [[ски]]. Работил за [[БНТ]]. В момента е програмен директор на [[Канал 3]] и водещ на предаването [[Едно към едно]] и не спортното предаване [[Пет за Четири]] по същата телевизия. Предаването често дава материал <ref>[http://clip4e.com/play_seriozna_pe_erastka_mafiq_gospodari_na_efira,_10_04_2009.htm Саши Диков с Владо Кузов]</ref> <ref>[http://clip4e.com/play_gospodari_na_efira_30_03_2009_tchast_2.htm Сашо Диков с Божидар Димитров]</ref> за [[Господари на ефира]].
'''Сашо Диков Стойков''' e [[България|български]] [[спорт]]ен журналист, бивш състезател и републикански шампион по [[ски]]. Работил за [[БНТ]],главно по "[[Ефир две]]" В момента е програмен директор на [[Канал 3]] и водещ на предаването [[Едно към едно]] и не спортното предаване [[Пет за Четири]] по същата телевизия.Бил е женен за [[Аня Пенчева]].От този брак има дъщеря Петя.


== Разни ==
== Разни ==

Версия от 17:31, 29 април 2009

Сашо Диков
български журналист

Роден

Сашо Диков Стойков e български спортен журналист, бивш състезател и републикански шампион по ски. Работил за БНТ,главно по "Ефир две" В момента е програмен директор на Канал 3 и водещ на предаването Едно към едно и не спортното предаване Пет за Четири по същата телевизия.Бил е женен за Аня Пенчева.От този брак има дъщеря Петя.

Разни

Семейно положение разведен. Предишен брак с Аня Пенчева.

Източници


Уикицитат
Уикицитат
Уикицитат съдържа колекция от цитати от/за

Шаблон:Спорт-мъниче