Сарасота: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
кат, меп
Редакция без резюме
Ред 1: Ред 1:
{{микромъниче|20:56, 9 август 2009 (UTC)}}
{{микромъниче|20:56, 9 август 2009 (UTC)}}
'''Сарасота''' ({{lang-en|Sarasota}}) е град във [[Флорида]], САЩ. Намира се на брега на мексиканския залив. Намира се в близост до град [[Тампа]]. Сарасота е курортно градче, което впечатлява със развиващата се тропическа разстителност, неустоимите залези и изгреви на брега на океана.
'''Сарасота''' ({{lang-en|Sarasota}}) е град във [[Флорида]], САЩ. Намира се на брега на мексиканския залив. Намира се в близост до град [[Тампа]]. Сарасота е курортно градче, което впечатлява със развиващата се тропическа разстителност, неустоимите залези и изгреви на брега на океана. Двата основни и големи плажове са: Сиеста кий(Siesta key)и Лидо кий (Lido key). Плажовете се посещават по всяко време на годината. Сиеста бийч (Siesta beach)е в класацията на един от най-добрите плажове в света, и един от най- хубавия пясък - бял като пудра, който е 99% кварц.


[[Категория:Градове във Флорида]]
[[Категория:Градове във Флорида]]
Ред 6: Ред 6:
[[cs:Sarasota]]
[[cs:Sarasota]]
[[da:Sarasota]]
[[da:Sarasota]]
[[pdc:Sarasota, Floridaa]]
[[pdc:Sarasota, Florida
[[de:Sarasota]]
[[de:Sarasota]]
[[en:Sarasota, Florida]]
[[en:Sarasota, Florida]]

Версия от 23:05, 9 август 2009

Сарасота (Шаблон:Lang-en) е град във Флорида, САЩ. Намира се на брега на мексиканския залив. Намира се в близост до град Тампа. Сарасота е курортно градче, което впечатлява със развиващата се тропическа разстителност, неустоимите залези и изгреви на брега на океана. Двата основни и големи плажове са: Сиеста кий(Siesta key)и Лидо кий (Lido key). Плажовете се посещават по всяко време на годината. Сиеста бийч (Siesta beach)е в класацията на един от най-добрите плажове в света, и един от най- хубавия пясък - бял като пудра, който е 99% кварц. [[pdc:Sarasota, Florida