Уикипедия:Предложения за администратори/Panzer (второ номиниране): Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Stanislav (беседа | приноси)
м право на мнение
za
Ред 9: Ред 9:
* {{за}} --[[Потребител:Пембян Москвич|Пембян Москвич]] 07:59, 2 януари 2006 (UTC)
* {{за}} --[[Потребител:Пембян Москвич|Пембян Москвич]] 07:59, 2 януари 2006 (UTC)
* {{за}}. Според мен [[Потребител:Panzer|Panzer]] е достатъчно конструктивен и толерантен, за да се впише в критериите за администратор. --[[Потребител:BloodIce|BloodIce]] 08:10, 2 януари 2006 (UTC)
* {{за}}. Според мен [[Потребител:Panzer|Panzer]] е достатъчно конструктивен и толерантен, за да се впише в критериите за администратор. --[[Потребител:BloodIce|BloodIce]] 08:10, 2 януари 2006 (UTC)
* {{за}}--[[Потребител:Darsie|Darsie]] 10:45, 3 януари 2006 (UTC)

==== Коментар ====
==== Коментар ====



Версия от 08:44, 3 януари 2006

Panzer (Беседа; Приноси)

Гласуване (край на гласуването: 19 януари 2006)

Методи е много добре подготвен технически относно Уикипедия с всичките редакторски особености, много активен преди първото му номиниране за администратор. Сигурен съм, че ще се справя отлично с администраторските задължения. Имайте предвид и това, че броят на активните администратори рязко намаля с 30 процента и ако това положение се запази, българската уикипедия ще регресира. --Webkid 16:58, 1 януари 2006 (UTC)

Коментар

Предвид приетия (8/0) мораториум за вземане на решения до 12 януари, ще трябва да изчакаме всички активни и гласуващи уикипедианци да се върнат от ваканция. --Петко 18:29, 1 януари 2006 (UTC)

Гласуването за Методи може да започне още сега, понеже то ще продължи 2 седмици както всички гласувания (ако не се бъркам), т.е. ще приключи на 15 януари, и решението ще бъде взето извън границите на гласувания мораториум. Решението няма да бъде взето преди 12 януари. --Webkid 22:13, 1 януари 2006 (UTC)

Браво на тези, включили се в Потребител:Пешо/Рейтинг, особено на Методи, който оценява приносите на Gregg+марионетки (и ИнжИнера) по високо от (на равно с) приносите на Петко. Да дадеш висока оценка на Gregg си е абсурдно (уж-приносите му не компенсират държанието му, а на всичкото отгоре повечето излязоха преписани от източници със запазени авторски права), но да слагаш потребители като него пред Петко има направо сюрреален оттенък. Станислав 18:51, 1 януари 2006 (UTC)

Всеки има право на собствено мнение или това е химера? 1) Това не е официална анкета 2) Не всички са си направили табличка с критерии за отделните точки и всичко е спонтанно. Риторичен въпрос -- какво мислиш ще стане ако изведнъж всички администратори и теглим една майна на Уикипедия и се откажем от администраторския статут? Така че недей да раздаваш наставническо-моралистки мнения на бърза ръка. --Webkid 22:13, 1 януари 2006 (UTC)
Всеки има право на мнение, вкл. аз, и затова си го казвам. На никой не се опитвам да взема правото на мнение, просто си правя заключение от мнение. Станислав 11:38, 2 януари 2006 (UTC)

„Всеки гледа през различни очи, за орела котката е храна, за мишката най–страшен враг, за самотния е най–добър приятел, за кучето досадна вещ, за баба ми пакостливо изчадие и т.н., а тя е всичко това накуп и докато не успеем да я погледнем през повече очи, ще е само едно от тези неща и няма да знаем какво е в действителност.“ --The Engineer 22:42, 1 януари 2006 (UTC)

Браво на тези които имат собствено мнение и не се страхуват да го изразят, независимо на кой какво му се иска (То и аз съм възмутен от Спас и Методи! Как могат да ме оценяват с отрицателна толерантност? Реалното е ≈ + 4,83 с ± 0,02 грешка, а те минуси! И да слагат Gregg пред мене? Тяхното има направо сюрреален оттенък! :-)). Пожелавам им да продължават да го имат и да не се вслушват в неискани съвети за това какво трябва да мислят. Последната половин година Уикипедия беше в регрес и определено не заради Потребител:ИнжИнера или Потребител:Gregg. Както често се случва крадеца вика „дръжте крадеца“. :-) Между другото много е интересно масовото любопитство към личните ми дела и изследвания, моите очи знам какво виждат и искам да го покажа на тези любопитните, а и да разбера какво виждат очите на другите. Също са любопитни и напъните да се каже на някой как трябва да мисли или оценява. Не, това не е любопитно, отвращаващо е, нямам думи чак, но като ги измисля, може и да не ги напиша тук, защото ще са в разрез със всякакви правила :). Както ми стана навик и тук ще кажа, че няма да се поддам на опитите на никой от четиримата герои (5ко, Станислав, Хари и Емил) да ме вкарат в разправия (вече не успяха на два пъти :-)). Може да звучи патетично от моя страна, но всички колеги трябва да са наясно, защо си мълча на „уместни забележки“, „конструктивни въпроси“ и други подобни. Незапознатите да забележат, че за половин година аз също бях напуснал проекта и очевидно не АЗ съм виновен за повечето проблеми които се наблюдават и няма причини да бъда обвиняван. --The Engineer 22:42, 1 януари 2006 (UTC)