Джо Фланиган: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Джо Фланиган постига успех със качествата и способностите си.
Редакция без резюме
Ред 1: Ред 1:
[[Файл:Joeflanigan.jpg|дясно|thumb|200px|Джо Фланиган (2007)]]
[[Файл:Joeflanigan.jpg|дясно|thumb|200px|Джо Фланиган (2007)]]
'''Джо Фланиган''' ({{lang-en|Joe Flanigan}}) е роден в [[Лос Анджелис]] и се мести със семейството си в малко ранчо в покрайнините на [[Рино]], [[Невада]]. Посещава училище в [[Оджай]], [[Калифорния]], а след това получава диплома по история от Университета на Колорадо, където е тренирал ски на световно ниво. След година прекарана в [[Париж]], Фланиган започва да пише за Кепитъл Хил. След като се мести в Ню Йорк, за да учи актьорско майсторство се включва в The Neighborhood Playhouse. Фланиган се мести отново в ЛА през 1994. Телевизионният му дебют му предвещава бляскаво бъдеще. Започва да се появява регулярно в няколко сериала като: От местопрестъплението: Маями, Birds of Prey, Tru Calling и Judging Amy. Най-популярната му роля е в култовят научнофантастичен сериал [[Старгейт Атлантида]], където той играе главната роля. Спортна натура, Фланиган обича да кара ски, катеренето, [[сърф]] и планинско [[колоездене]]. Живее в [[Малибу]] Калифорния заедно с жена си и трите си деца.Макар и по-малко известен, Фланиган успява да привлече вниманието на режисьорите. Главната му роля в един от най-добрите sci-fi сериали му носи освен финансовите награди и вярността на милиони фенове.
'''Джо Фланиган''' ({{lang-en|Joe Flanigan}}) е роден в [[Лос Анджелис]] и се мести със семейството си в малко ранчо в покрайнините на [[Рино]], [[Невада]](Близо до предполагаемото местоположение на "Зона 51"). Посещава училище в [[Оджай]], [[Калифорния]], а след това получава диплома по история от Университета на Колорадо, където е тренирал ски на световно ниво. След година прекарана в [[Париж]], Фланиган започва да пише за Кепитъл Хил. След като се мести в Ню Йорк, за да учи актьорско майсторство се включва в The Neighborhood Playhouse. Фланиган се мести отново в ЛА през 1994. Телевизионният му дебют му предвещава бляскаво бъдеще. Започва да се появява регулярно в няколко сериала като: От местопрестъплението: Маями, Birds of Prey, Tru Calling и Judging Amy. Най-популярната му роля е в култовят научнофантастичен сериал [[Старгейт Атлантис]], където той играе главната роля. Притежавайки гена на великата напреднала раса на древните, той има голям потенциал във вселената. Спортна натура, Фланиган обича да кара ски, катеренето, [[сърф]] и планинско [[колоездене]]. Живее в [[Малибу]] Калифорния заедно с жена си и трите си деца. Макар и по-малко известен, Фланиган успява да привлече вниманието на режисьорите. Главната му роля в един от най-добрите sci-fi сериали му носи освен финансовите награди и вярността на милиони фенове.
Със идеалната си фигура, приятна усмивка и "предизвикателна" прическа, Фланиган има големи възможности за вбъдеще.
Със идеалната си фигура, приятна усмивка и "предизвикателна" прическа, Фланиган има големи възможности за вбъдеще. Избрал пътя на актьор, пренебрегвайки способностите си за фотомодел, той прави отлична кариера и семейство.


{{СОРТКАТ:Фланиган, Джо}}
{{СОРТКАТ:Фланиган, Джо}}

Версия от 07:37, 2 юли 2010

Джо Фланиган (2007)

Джо Фланиган (Шаблон:Lang-en) е роден в Лос Анджелис и се мести със семейството си в малко ранчо в покрайнините на Рино, Невада(Близо до предполагаемото местоположение на "Зона 51"). Посещава училище в Оджай, Калифорния, а след това получава диплома по история от Университета на Колорадо, където е тренирал ски на световно ниво. След година прекарана в Париж, Фланиган започва да пише за Кепитъл Хил. След като се мести в Ню Йорк, за да учи актьорско майсторство се включва в The Neighborhood Playhouse. Фланиган се мести отново в ЛА през 1994. Телевизионният му дебют му предвещава бляскаво бъдеще. Започва да се появява регулярно в няколко сериала като: От местопрестъплението: Маями, Birds of Prey, Tru Calling и Judging Amy. Най-популярната му роля е в култовят научнофантастичен сериал Старгейт Атлантис, където той играе главната роля. Притежавайки гена на великата напреднала раса на древните, той има голям потенциал във вселената. Спортна натура, Фланиган обича да кара ски, катеренето, сърф и планинско колоездене. Живее в Малибу Калифорния заедно с жена си и трите си деца. Макар и по-малко известен, Фланиган успява да привлече вниманието на режисьорите. Главната му роля в един от най-добрите sci-fi сериали му носи освен финансовите награди и вярността на милиони фенове. Със идеалната си фигура, приятна усмивка и "предизвикателна" прическа, Фланиган има големи възможности за вбъдеще. Избрал пътя на актьор, пренебрегвайки способностите си за фотомодел, той прави отлична кариера и семейство. Шаблон:Актьор-мъниче