Джо Фланиган: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Редакция без резюме
Редакция без резюме
Ред 1: Ред 1:
[[Файл:Joeflanigan.jpg|дясно|thumb|200px|Джо Фланиган (2007)]]
[[Файл:Joeflanigan.jpg|дясно|thumb|200px|Джо Фланиган (2007)]]
'''Джо Фланиган''' ({{lang-en|Joe Flanigan}}) е роден в [[Лос Анджелис]] и се мести със семейството си в малко ранчо в покрайнините на [[Рино]], [[Невада]](Близо до предполагаемото местоположение на "Зона 51"). Посещава училище в [[Оджай]], [[Калифорния]], а след това получава диплома по история от Университета на Колорадо, където е тренирал ски на световно ниво. След година прекарана в [[Париж]], Фланиган започва да пише за Кепитъл Хил. След като се мести в Ню Йорк, за да учи актьорско майсторство се включва в The Neighborhood Playhouse. Фланиган се мести отново в ЛА през 1994. Телевизионният му дебют му предвещава бляскаво бъдеще. Започва да се появява регулярно в няколко сериала като: От местопрестъплението: Маями, Birds of Prey, Tru Calling и Judging Amy. Най-популярната му роля е в култовят научнофантастичен сериал [[Старгейт Атлантис]], където той играе главната роля. Притежавайки гена на великата напреднала раса на древните, той има голям потенциал във вселената. Спортна натура, Фланиган обича да кара ски, катеренето, [[сърф]] и планинско [[колоездене]]. Живее в [[Малибу]] Калифорния заедно с жена си и трите си деца. Макар и по-малко известен, Фланиган успява да привлече вниманието на режисьорите. Главната му роля в един от най-добрите sci-fi сериали му носи освен финансовите награди и вярността на милиони фенове.
'''Джо Фланиган''' ({{lang-en|Joe Flanigan}}) е роден в [[Лос Анджелис]] и се мести със семейството си в малко ранчо в покрайнините на [[Рино]], [[Невада]](Близо до предполагаемото местоположение на "Зона 51"). Посещава училище в [[Оджай]], [[Калифорния]], а след това получава диплома по история от Университета на Колорадо, където е тренирал ски на световно ниво. След година прекарана в [[Париж]], Фланиган започва да пише за Кепитъл Хил. След като се мести в Ню Йорк, за да учи актьорско майсторство се включва в The Neighborhood Playhouse. Фланиган се мести отново в ЛА през 1994. Телевизионният му дебют му предвещава бляскаво бъдеще. Започва да се появява регулярно в няколко сериала като: От местопрестъплението: Маями, Birds of Prey, Tru Calling и Judging Amy. Най-популярната му роля е в култовят научнофантастичен сериал [[Старгейт Атлантис]], където той играе главната роля. Спортна натура, Фланиган обича да кара ски, катеренето, [[сърф]] и планинско [[колоездене]]. Живее в [[Малибу]] Калифорния заедно с жена си и трите си деца. Макар и по-малко известен, Фланиган успява да привлече вниманието на режисьорите. Главната му роля в един от най-добрите sci-fi сериали му носи освен финансовите награди и вярността на милиони фенове.
Със идеалната си фигура, приятна усмивка и "предизвикателна" прическа, Фланиган има големи възможности за вбъдеще. Избрал пътя на актьор, пренебрегвайки способностите си за фотомодел, той прави отлична кариера и семейство.
Със идеалната си фигура, приятна усмивка и "предизвикателна" прическа, Фланиган има големи възможности за вбъдеще. Избрал пътя на актьор, пренебрегвайки способностите си за фотомодел, той прави отлична кариера и семейство.



Версия от 07:43, 2 юли 2010

Джо Фланиган (2007)

Джо Фланиган (Шаблон:Lang-en) е роден в Лос Анджелис и се мести със семейството си в малко ранчо в покрайнините на Рино, Невада(Близо до предполагаемото местоположение на "Зона 51"). Посещава училище в Оджай, Калифорния, а след това получава диплома по история от Университета на Колорадо, където е тренирал ски на световно ниво. След година прекарана в Париж, Фланиган започва да пише за Кепитъл Хил. След като се мести в Ню Йорк, за да учи актьорско майсторство се включва в The Neighborhood Playhouse. Фланиган се мести отново в ЛА през 1994. Телевизионният му дебют му предвещава бляскаво бъдеще. Започва да се появява регулярно в няколко сериала като: От местопрестъплението: Маями, Birds of Prey, Tru Calling и Judging Amy. Най-популярната му роля е в култовят научнофантастичен сериал Старгейт Атлантис, където той играе главната роля. Спортна натура, Фланиган обича да кара ски, катеренето, сърф и планинско колоездене. Живее в Малибу Калифорния заедно с жена си и трите си деца. Макар и по-малко известен, Фланиган успява да привлече вниманието на режисьорите. Главната му роля в един от най-добрите sci-fi сериали му носи освен финансовите награди и вярността на милиони фенове. Със идеалната си фигура, приятна усмивка и "предизвикателна" прическа, Фланиган има големи възможности за вбъдеще. Избрал пътя на актьор, пренебрегвайки способностите си за фотомодел, той прави отлична кариера и семейство. Шаблон:Актьор-мъниче