Смяна: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
MerlIwBot (беседа | приноси)
м Робот Изтриване: simple:The Replacements (TV show) (deleted)
Alexbot (беседа | приноси)
м r2.7.1+) (Робот Добавяне: zh:替身計畫
Ред 80: Ред 80:
[[tl:The Replacements]]
[[tl:The Replacements]]
[[tr:Değiş Tokuş (dizi)]]
[[tr:Değiş Tokuş (dizi)]]
[[zh:替身計畫]]

Версия от 14:32, 22 август 2011

Смяна
The Replacements
ЖанрАнимация
Създател(и)Дан Сантън
Страна САЩ
ЕзикАнглийски
Сезони2
Продукция
Времетраенеоколо 21 минути
Разпространение
ТВ каналDisney Channel
Страница в IMDb

„Смяна“ (Шаблон:Lang-en) е американски анимационен сериал на Disney Channel. Премиерата му е на 8 септември 2006 г. На 10 март 2008 г. започва излъчването на втори сезон.

Сериалът е известен с участието на редица известни гостуващи звезди като Зак Ефрон, Джейсън Доли, Бони Райт, Майли Сайръс и др.

Сюжет

Тод и Райли са брат и сестра, които цял живот са били в сиропиталище, без да знаят какво се е случило с родителите им. Докато почистват, те случайно попадат на комикс на компанията „Флимко“ и си поръчват по пощата специален телефон „Флимко“, който им позволява да заменят всеки човек или животно по тяхно желание. Така двамата се сдобиват с нови родители - каскадьорът Дик Деаринг и Агент К - британка, таен агент. Когато Тод и Райли искат да заменят някого, те се обаждат по специалния телефон на Конрад Флимко и желанието им веднага се изпълнява. Сериалът проследява приключенията на Тод и Райли, които използват телефона във всяка сложна ситуация, с която се сблъскват.

Герои

  • Тод Деаринг — мързеливо, проблемно момче. В първия сезон е на 11-12 години, а във втория — на 13. Обикновено използва телефона „Флимко“, за да сменя хора от егоистични подбуди.Той е роден на 18 юни 1990.Негов най-добър приятел е Джакобо.В един епизод , е установено, че Тод има талант за пеене. Райли и родителите му го принудили да се присъедини към хора на училището.Тод обича филма Monkey Ченгето,както и да играе на Gamecone ( пародия на GameCube ) видео игра.Той мрази училището , обучението и четенето, което го кара да замени библиотекаря в един епизод.Неговата фраза е " Не ме съди.
  • Райли Деаринг — по-голямата сестра на Тод. В първия сезон е на 12-13 г., а във втория — на 14-15. Тя е мила, внимателна и обича училището. Обикновено използва телефона „Флимко“, за да сменя злонамерени и нечестни възрастни.Тя е родена на 7 октомври 1989 година.Свири на цигулка и обича коне, понита,бонбони, и почти всяка форма на захар.Тя си пада по Джони Хитцуел и те станаха една двойка в сезон 2. Но в " Heartbreak" Джони е скъса с нея , защото не контролира отношенията си.Тя има един въображаем приятел еднорог на име Rainbow Jumper.Тя е фен на Дъстин Дриймлейк.Райли обича четенето в библиотеката.В "Тя упорито работи за филма " научаваме, че Райли има една леля на име Деби и бащиното й име е Евгений. В " предал " , тя започва да пее първото парче от цялата поредица , озаглавено "Моята плъх Бъди ".
  • Агент К — майка-осиновителка на Тод и Райли. Тя е с британски произход и работи като таен агент.Може всичко ,но не може да готви.От външен оглед може да изглежда,че тя не се грижи за децата си или съпруга си, но в действителност тя ги обича предано , макар,че тя може да го изразява чрез записване на видеокасета.В епизода Abra K Dabra ! ,става ясно, че тя има сценична треска и,че си бащиното име е Милдред.
  • Дик Деаринг — баща-осиновител на Тод и Райли. Той е каскадьор. Райли много се притеснява за неговата безопасност.Непрекъснато работи по нови трикове.Той също е доста незрял и има едно плюшено мече известно като " Evel Bearnievel ".Той смята, че C.A.R. е най-добрият му приятел , въпреки че C.A.R. не го вижда по този начин. Дик купи на Райли едно муле на име принц Канелени Ботуши вместо кон както тя искаше.Както Тод така и Дик не е много умен.В " The Spy ,научаваме, че Дик го е страх от клоуни и се опитва на сила да накара Тод да стане каскадьор.В "Тя упорито работи за филма " научаваме, че Дик е очаствал във филм още през 70-те години.Също така разкри в един епизод , че той е по-добър готвач от Агент К.
  • Картър —C.A.R.T.E.R. известен още като C.A.R е семейната кола, високо-технологична, с британски акцент. Демонстрира пренебрежително отношение към Дик.Той може да направи почти всичко , но не винаги е готов да направи нещо за семейството, особено за Дик. Той не желае да Дик да го кара,вероятно ,защото Дик е каскадьор и може да го развали.Много пъти той вади резачка за да плаши Дик.
  • Конрад Флим — тайнственият собственик на компания „Флимко“.Той сменя някой,за да помогне на Тод и Райли,всеки път когато му се обадят.Той има дълъг мустак и не показват лицето му до последният епизод,където също се разбира,че той е чичо на Тод и Райли и,че мустакът му е червен,а не черен.Както и на Тод култовата му фраза е "Не ме съди" и той обича захар,както и Райли.Той иска Райли и Тод да му помогнат,да отвори програмата и за други деца.
  • Бъз Уинтърс - побойникът на училището. Повечето пъти обича да се заяжда с Шелтън.Той обикновено си прави малки и шеги после се смее на тях каза: " Много добре Бъз!.Нищо,че е побойник в някои епизоди с Тод стават приятели.Дълбоко в Бъз е ревнив,защото бащата на Тод и Райли ,заради баща им. Бъз казвал,че баща му е най-готиният в квартала докато не дошли Тод и Райли.Както Тод и Бъз мрази училището и той има навика да изневерява. Той има много тайни, включително и любовта си към театъра, и това което той нарича срам-малки крака и пързаляне с кънки.
  • Шелтън Клъцбери - най-големия зубър в училището.Шелтън е стереотипните Nerd в училище. Той се страхува от момичетата и след като имаше връзка с Знаменитост. Той също така е една въображаема приятелка на име Зелда ( една въображаема приятелка е всичко с което той може да се справи ). Той често мисли,че е готин и казва,че другите са загубеняци.Той понякога просто иска да бъде част от групата. В един епизод той се смята за една гигантска костенурка домашен любимец . В друг той и цялото му семейство се оказват Евреи.Неговият глас и маниери са много подобни на известния комик Джери Люис героя от филма " Смахнатият професор".
  • Тасуми - най-добра приятелка на Райли.Тя е от японски произход и е влюбена в Джакобо.Дори във един епизод го целуна.През повечето време тя носи костюм,наподобяващ Robocop,но във 2 сезон тя го сваля.Тя твърди,че нейното семейство участва в борбата срещу престъпността.Тя има списък на хората който мрази.Понякога и Райи е в него. В епизода " Tasumi Unmasked " , е установено, че Тасуми всъщност е японската поп звезда.Все пак, за да се увери, че никой няма да я познае, тя носеше костюм от популярна анимация и използва информацията от тази анимация,за да получи нова история. Това е причината, товае причината да се прави,че и харесва да се бори с чудовища.Когато феновете и разбрали за това, тя се премества обратно в Япония за 2 седмици, за да запише нов албум , докато Райли я заменя нейната банда с група орангутани и тя е изритана от новата група.И тя се връща в Плезантхийлс.Под нейната броня, Тасуми има дълга черна коса и красиво лице.
  • Джони Хицуел - е спортист. Всички момичета си падат по него.Той е обект на обич от Райли. Той играе баскетбол и бейзбол и играе от същия бейзболен отбор както Тод и Райли.Вярно е, че той се интересува от Райли , защото той я попита на срещата им и след това я целуна.Във втория сезон Джони къса с Райли за това,че тя не може да се контролира , след като тя го последва по пътя към Ню Йорк с Аби и Тасуми.До края на серията , той всъщност признава , че иска да се събере отново с Райли , но той казва това, докато говориш с робот двойник на Райли.
  • Джакобо - е най-добрият приятел на Тод. Той е много умен.Той е от Мексикански произход( Въпреки че ризата му е в цветовете на флага на Испания).Джакобо обича книги мистерий и има таен талант за пеене.Той е влюбен в Агент К.Той винаги се опитва да спечели страстите на агент К , дори и в епизода , "Irreplaceable," , когато той започва да връзката си с Тасуми.
  • Сиера Маккуул - е главната мажоретка.Тя е най- популярното момиче в училище.Тя непрекъснато се конкурира с Райли за страстите на Джони Хицуел.Във втория сезон , когато Райли и Джони се превърнаха в двойка , нейната цел става да ги раздели,така,че тя да може да бъде приятелка на Джони.Тя има собствен тя има две приятелки,който я следват непрекъснато.Тя има и голямо его.Вижда се,че тя има и друга страна,защото харесва STAR TREK,която се интересува и Тод.И заради това те имат кратка връзка,която не продължава дълго.Споменава се в последния епизод , че тя получава собствен Fleemtel телефон. Тя има дълга черна коса.
  • Аби Уилсън- Тя също е от най-добрите приятели на Райли.Въпреки че тя мрази популярни момичета като Сиера, тя се вижда , желаеща да бъде част от тях.Също така изглежда, че родителите и са богати.Тя понякога може да бъде лицемерна.Тя има една малка сестра на име Тифани.
  • Дони Ротвайлер-Дони е професионален побойник,който е много по-висок от Тод.
  • Принц Канелени Ботуши- домашно муле на семеиство Деаринг.Той беше купен от Дик за подарък на Райли,когато тя го попитала за едно шоу с коне.ПКБ има много таланти,но често бива забравян от семейството му и Дик казва:"Мисля си,че забравихме някой".
  • Шели Клъцбери-по-голяма сестра на Шелтън,тя има по-малко изяви от брат си във филма.Тя прилича на брат си, но не променя външния си вид,когато очилата й са свалени.В " Късно вечер с Тод и Райли тя е споменава за първи път,че е сестра на Шелтън и също научаваме,че обича Дъстин Дриймлейк.
  • Дженифър и Клаудия-Две руси момичета,който са постоянно до Сиера МакКуул.Те правят последната си изява в "A Tale of Two Rileys".

Герои с по-малко участия

  • Фил Мъгрейв-координатор и брат на Дик. Той не е много добре с измервания , тъй като той не използва правилно мерните единици.Той също е женен шест пъти , и дава лоши съвети за поддържане на връзка.Той е бил два пъти заменян от Райли.
  • Агент Б- майка на Агент K и баба на Тод и Райли.Тя е директорка на Кралската академия за шпиони.Изглежда,че не се разбира с Агент К преди епизода "London Calling",но в епизода те се помиряват и Б става обичана та баба на Тод и Райли.
  • Агент G-баща на Агент K и дядо на Тод и Райли.Той е главен изобретател на Кралската академия за шпиони.
  • Гордо Глидерайт- Каскадьор и съперник на Дик. Той винаги се опитват да краде каскадьорските тайни на Дик.Веднъж той беше взел Фил Мъгрейв за негов координатор беше Фил Mygrave като негов координатор и се нарани.
  • Дъстин Дриймлейк-пародия на Джъстин Тимбърлейк.Той веднъж пя на 13 рожден ден Райли / Също така на специалния Коледен епизод.
  • Ейс Палмеро-Репортер на новините в Плезант Хийлс.Той винаги казва като "Аз, Ейс Палмеро".
  • Д-р Ханс Херкмер- Един учен,който работи за космическа програма.Той е работил с Дик Деаринг.
  • Аманда МакМърфи-

Вънщни препратки

Шаблон:Анимация-мъниче