Дарт Плегиъс: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Редакция без резюме
Редакция без резюме
Ред 1: Ред 1:
'''Дарт Плегиъс''' е персонаж от [[Междузвездни войни]]. Той е черен лорд, учител на [[Палпатин|Дарт Сидиъс]] и убит от последния. Според легендата той бил способен да предпазва от смъртта и да създава живот, като контролира митохлоридите с помощта на Силата. В трети епизод на [[Междузвездни войни]] се споменава, но това споменаване много влияе на цялата галактика. Анакин иска да предпази жена си Падме от смърт. Разбира, че единственият му шанс е да научи техниката на Плегиъс. Той се изкушава от тъмната страна и цялата галактика пада в ръцете му, докато не порасва синът му .
'''Дарт Плегиъс''' е персонаж от [[Междузвездни войни]]. Той е черен лорд, учител на [[Палпатин|Дарт Сидиъс]] и убит от него]. Според легендата той бил способен да предпазва от смъртта и да създава живот, като контролира митохлоридите с помощта на Силата. В трети епизод на [[Междузвездни войни]] се споменава, но това споменаване много влияе на цялата галактика. Анакин иска да предпази жена си Падме от смърт. Разбира, че единственият му шанс е да научи техниката на Плегиъс. Той се изкушава от тъмната страна и цялата галактика пада в ръцете му, докато не порасва синът му .
И така - едно споменаване много влияе на галактиката.
И така - едно споменаване много влияе на галактиката.



Версия от 10:25, 3 януари 2012

Дарт Плегиъс е персонаж от Междузвездни войни. Той е черен лорд, учител на Дарт Сидиъс и убит от него]. Според легендата той бил способен да предпазва от смъртта и да създава живот, като контролира митохлоридите с помощта на Силата. В трети епизод на Междузвездни войни се споменава, но това споменаване много влияе на цялата галактика. Анакин иска да предпази жена си Падме от смърт. Разбира, че единственият му шанс е да научи техниката на Плегиъс. Той се изкушава от тъмната страна и цялата галактика пада в ръцете му, докато не порасва синът му . И така - едно споменаване много влияе на галактиката.

Шаблон:Междузвездни войни-мъниче