Клайд Толсън: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
м fixing masked redirect
Редакция без резюме
Ред 9: Ред 9:
}}
}}


'''Клайд Андерсън Толсън''' е помощник-директор на [[ФБР]]. Той е главно отговорен за персонала и дисциплината в бюрото и по-малко в борбата с престъпността. Най-известен е, като протеже на директора на ФБР [[Едгар Хувър]]. Според слуховете същият е бил в хомосексуална връзка с Дж.Е.Хувър, чието имущество наследява след смъртта му.
'''Клайд Андерсън Толсън''' е помощник-директор на [[ФБР]]. Той е главно отговорен за персонала и дисциплината в бюрото и по-малко в борбата с престъпността. Най-известен е, като протеже на директора на ФБР [[Едгар Хувър]]. Според слуховете същият е бил в хомосексуална връзка с Дж.Е.Хувър, чието имущество наследява след смъртта му. С една дума - педераст.


{{американци-мъниче}}
{{американци-мъниче}}

Версия от 20:17, 3 януари 2012

Клайд Толсън
американски полицай

Роден
Починал
?
ПогребанВашингтон, САЩ

Учил вУниверситет „Джордж Вашингтон“
Семейство

Уебсайт
Клайд Толсън в Общомедия

Клайд Андерсън Толсън е помощник-директор на ФБР. Той е главно отговорен за персонала и дисциплината в бюрото и по-малко в борбата с престъпността. Най-известен е, като протеже на директора на ФБР Едгар Хувър. Според слуховете същият е бил в хомосексуална връзка с Дж.Е.Хувър, чието имущество наследява след смъртта му. С една дума - педераст.

Шаблон:Американци-мъниче