Гейм (рапър): Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Редакция без резюме
Редакция без резюме
Ред 25: Ред 25:
}}
}}


'''Джейсън Тейлър''', известен повече като '''Game''' (бивш '''The Game''') е роден на [[29 ноември]] [[1979]] г. в родното място на Генгста рапа - Compton, CA. Но това е различна история от западната част,присъединява се към изтока докато засвидетелства почитта си към Генгста рапа на 80те - NWA. The Game е бивш гангстер, който е станал рапър след като е бил прострелян 5 пъти и е бил на косъм от смъртта. Работи с легендата Др.Дре над своя дебютен албум. The Game е известен член на бандата [[Bloods]].
'''Джейсън Тейлър''', известен повече като '''Game''' (или '''The Game''') е роден на [[29 ноември]] [[1979]] г. в родното място на Генгста рапа - Compton, CA. Но това е различна история от западната част,присъединява се към изтока докато засвидетелства почитта си към Генгста рапа на 80те - NWA. The Game е бивш гангстер, който е станал рапър след като е бил прострелян 5 пъти и е бил на косъм от смъртта. Работи с легендата [[Dr. Dre]] над своя дебютен албум. The Game е известен член на бандата [[Bloods]].




Ред 31: Ред 31:
== Дискография ==
== Дискография ==


The Documentary, (Aftermath/G Unit/Interscope),дебютния албум на The Game, с който той съобщава за новодошлия Генгста рапър от Снооп Дог насам, близо десетилетие.Той е посрещнат добре от 50сент,Нейт Дог и още няколко, също толкова добре е посрещнат от продуцентите Др.Дре и Кание Уест. Той записва с тях песни като "Like Father Like Son," "Church For Thugs," "Dreams," "Where I'm From" and "Westside Story".The Documentary възражда истината и духа на истинския хардкор рап.
The Documentary, (Aftermath/G Unit/Interscope),дебютния албум на The Game, с който той става новата надежда на генгста от [[Snoop Dogg]] насам. Той е посрещнат добре от [[50 Cent]], [[Nate Dogg]] и още няколко известни рап изпълнители. Песни като "Like Father Like Son", "Church For Thugs", "Dreams", "Where I'm From", "Westside Story", "How We Do" и "Put You On The Game" стават хитове във рап средите. The Documentary възражда истината и духа на истинския генгста рап.
"По голямата част от рапа днес е някакъв аматьорски, който не казва нищо не означава нищо и не е предназначен за никого"Казва 24 годишния рапър с татуйровка на NWA и Eazy-E на дясната ръка."Не обиждам никого но не виждам някой който да работи както трябва,днешния рап не казва нищо.NWA, Biggie, 2Pac, Snoop and Jay-Z всеки от тях казва нещо но 2рас БИГИ и Иизи умряха и това беше опустошително за рапа.Ние почти не оставихме рапа да умре докато не го спаси бялото момче(ЕМИНЕМ) и 50 накараха гангста рапа да се събуди. Мисля че сега е мой ред и мога да усетя атмосферата".
"По-голямата част от рапа днес е аматьорски, който не казва, нищо не означава и не е предназначен за никого." Казва 24 годишния рапър с татуировка на [[NWA]] и [[Eazy-E]] на дясната ръка."Не обиждам никого, но не виждам някой, който да работи както трябва, днешният рап не казва нищо. [[NWA]], [[Biggie]], [[2Pac]], [[Snoop]] and [[Jay-Z]]... всеки от тях казва нещо, но [[2рас]], [[Biggie]] и [[Eazy-E]] умряха и това беше опустошително за рапа.Ние не оставихме рапа да умре докато не го спаси бялото момче [[Eminem]]. Те със [[50 Cent]] възродиха генгста рапа. Мисля, че сега е мой ред и мога да усетя атмосферата".


=== Джи - Юнит ===
=== Джи - Юнит ===

Версия от 14:05, 8 март 2012

Информация
ПсевдонимGame
Роден
Джейсън Тейлър
СтилWest Coast Hip-Hop
Активностот 2002 г.
Музикален издателBlack Wall Street/Aftermath/Interscope
Свързани изпълнителиDr. Dre, Snoop Dogg, 50 Cent, Eminem, G Unit, Jay Z Ja Rule Fat Joe, Kanye West, Nate Dogg, Ice Cube
Уебсайтhttp://www.comptongame.com
[[:commons:Category:Game (rapper)|]] в Общомедия

Джейсън Тейлър, известен повече като Game (или The Game) е роден на 29 ноември 1979 г. в родното място на Генгста рапа - Compton, CA. Но това е различна история от западната част,присъединява се към изтока докато засвидетелства почитта си към Генгста рапа на 80те - NWA. The Game е бивш гангстер, който е станал рапър след като е бил прострелян 5 пъти и е бил на косъм от смъртта. Работи с легендата Dr. Dre над своя дебютен албум. The Game е известен член на бандата Bloods.


Дискография

The Documentary, (Aftermath/G Unit/Interscope),дебютния албум на The Game, с който той става новата надежда на генгста от Snoop Dogg насам. Той е посрещнат добре от 50 Cent, Nate Dogg и още няколко известни рап изпълнители. Песни като "Like Father Like Son", "Church For Thugs", "Dreams", "Where I'm From", "Westside Story", "How We Do" и "Put You On The Game" стават хитове във рап средите. The Documentary възражда истината и духа на истинския генгста рап. "По-голямата част от рапа днес е аматьорски, който не казва, нищо не означава и не е предназначен за никого." Казва 24 годишния рапър с татуировка на NWA и Eazy-E на дясната ръка."Не обиждам никого, но не виждам някой, който да работи както трябва, днешният рап не казва нищо. NWA, Biggie, 2Pac, Snoop and Jay-Z... всеки от тях казва нещо, но 2рас, Biggie и Eazy-E умряха и това беше опустошително за рапа.Ние не оставихме рапа да умре докато не го спаси бялото момче Eminem. Те със 50 Cent възродиха генгста рапа. Мисля, че сега е мой ред и мога да усетя атмосферата".

Джи - Юнит

През 2004 година Dr.Dre открива таланта на бъдещата супер звезда , записват няколко дуета и Дре остава учуден от таланта на The Game, но поради много ангажименти със Еминем по албума на Ем ( Encore ) , Дре не може да обърне много внимание на Дъ Гейм . Тогава Дре моли 50 Сент да помогне на Играта . След известно време 50 сент обявява официално , че Играта е в Джи - Юнит . Двамата записват няколко световни хита като "Westside story" , "How we do" , "Hate it or Love it" , кой от кой по успешни . По късно заради враждата си с Fat Joe , Jay-Z и Jadakiss 50 Сент кара The Game да ги мрази и да прави песни против тях (т.нар. DISS) , но Играта категорично отказва . После започва вражда между двете звезди ( Game & 50 ). Така Дъ Гейм напуска Джи - Юнит . Играта започва солова кариера той намразва 50 сент и почти няма песен в която The Game да не каже някои "мили думи" за 50 Сент .