Радио Бунтар: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
м r2.7.3) (Робот Добавяне: zh:DJ甜心
м r2.7.2) (Робот Добавяне: it:Radio Rebel
Ред 42: Ред 42:
[[fr:Radio Rebel]]
[[fr:Radio Rebel]]
[[id:Radio Rebel]]
[[id:Radio Rebel]]
[[it:Radio Rebel]]
[[ms:Radio Rebel]]
[[ms:Radio Rebel]]
[[nl:Radio Rebel]]
[[nl:Radio Rebel]]

Версия от 21:32, 31 август 2012

Радио Бунтар
Radio Rebel
РежисьориПитър Хауит
В ролитеДеби Райън[1]
Мерит Патерсън[1]
Премиера17 февруари 2012 г.
(САЩ)
Времетраене92 минути
Езиканглийски език
Външни препратки
IMDb
Радио Бунтар в Общомедия

Радио Бунтар (Шаблон:Lang-en) е игрален филм от 2012г. на Disney. Базиран е по романа "Shrinking Violet". Филмът е режисиран от Питър Хоуит, със сценарий на Ерик Патерсън и Джесика Скот. В главната роля се превъплащава Деби Райън.

Сюжет

Гимназистката Тара (Райън) е толкова болезнено срамежлива, че изпада в ужас всеки път когато някой я заговори в училищния коридор и дори когато я вдигнат в клас.

Скрита зад стените на собствената си спалня и въоръжена със своя iPod обаче тя често си представя, че е радиоводеща в най-популярната радиостанция на Маями, която по една случайност е собственост на доведения й баща. Когато в радиото се отваря позиция за нов водещ, Тара учудва дори самата себе си като, заставайки зад микрофона, се превръща в уверена Радио бунтарка. И за всеобща изненада всички я харесват!

Дори Гевин, единственото момче в училище, с което тя се осмелява да говори, възхвалява страхотния вкус за музика на мистериозния диджей. Когато предаването й обявява конкурс за песен, обещавайки като награда Радио бунтарката за половинка на бала, мечтата на Тара сякаш е на път да се превърне в най-големия й кошмар ...

Външни препратки