Том Силвърман: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Редакция без резюме
Редакция без резюме
Ред 18: Ред 18:
| URL =
| URL =
}}
}}
'''Том Силвърман''' ({{lang-en|Tom Silverman}}) е създател и президент на звукозаписната компания [[Tommy Boy Records]] и един от основателите на на независимата филмова и теливизионна компания Tommy Boy Films. Силвърман е, също така, един от създателите на на списание Dance Music Report, което се издава от 1978 до 1992 година. Той участва и в създаването на [[Зала на славата на танцувалната музика]], която съществува от 2003 до 2005.
'''Том Силвърман''' ({{lang-en|Tom Silverman}}) е създател и президент на звукозаписната компания [[Tommy Boy Records]] и един от основателите на на независимата филмова и теливизионна компания Tommy Boy Films. Силвърман е, също така, един от създателите на списание Dance Music Report, което се издава от 1978 до 1992 година. Той участва и в създаването на [[Зала на славата на танцувалната музика]], която съществува от 2003 до 2005.


{{СОРТКАТ:Силвърман, Том}}
{{СОРТКАТ:Силвърман, Том}}

Версия от 23:27, 27 октомври 2012

Шаблон:Infobox musical artist Том Силвърман (Шаблон:Lang-en) е създател и президент на звукозаписната компания Tommy Boy Records и един от основателите на на независимата филмова и теливизионна компания Tommy Boy Films. Силвърман е, също така, един от създателите на списание Dance Music Report, което се издава от 1978 до 1992 година. Той участва и в създаването на Зала на славата на танцувалната музика, която съществува от 2003 до 2005.

Шаблон:Американци-мъниче Шаблон:Музика-мъниче