Ейдриън Монк: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Редакция без резюме
Редакция без резюме
Ред 1: Ред 1:
'''Ейдриън Монк''' ({{lang-en|Adrian Monk}}) е главният герой в телевизионния сериал „[[Монк]]“ и ролята му се изпълнява от [[Тони Шалуб]]. Бивш полицай в [[полицейско управление на Сан Франциско|управлението на Сан Франциско]], неговото психическо разстройство, засилено от смъртта на съпругата му Труди и забъркано с работата му, причинява отстраняването от длъжността му. Той е велик детектив, който няма случай, който да не е разгадан. След, като полицията вижда неговите умения те го взимат като частен консултант. Той има асистентка на име Шарона, която е като втора майка на Монк. Той също така има брат на име Амброус, който също има психическо разстройство. Бащата на Монк и Амброус ги е изоставил, като ги е излъгал, че отива да купи китайска храна. Тогава Монк започва да се грижи за семейството си.
'''Ейдриън Монк''' ({{lang-en|Adrian Monk}}) е главният герой в телевизионния сериал „[[Монк]]“ и ролята му се изпълнява от [[Тони Шалуб]]. Бивш полицай в [[полицейско управление на Сан Франциско|управлението на Сан Франциско]], неговото невротично и натрапчиво разстройство, засилено от смъртта на съпругата му и забъркано с работата му, причинява отстраняването от длъжността му. В българския дублаж Монк се озвучава от [[Владимир Пенев]], а в девети епизод на четвърти сезон в този на [[Diema]] - от [[Веселин Ранков]].

{{мъниче}}

[[Категория:Герои от Монк]]
[[Категория:Герои от Монк]]
{{Link GA|en}}
{{Link GA|en}}

Версия от 07:55, 6 декември 2012

Ейдриън Монк (Шаблон:Lang-en) е главният герой в телевизионния сериал „Монк“ и ролята му се изпълнява от Тони Шалуб. Бивш полицай в управлението на Сан Франциско, неговото невротично и натрапчиво разстройство, засилено от смъртта на съпругата му и забъркано с работата му, причинява отстраняването от длъжността му. В българския дублаж Монк се озвучава от Владимир Пенев, а в девети епизод на четвърти сезон в този на Diema - от Веселин Ранков.

Шаблон:Link GA