Денерис Таргариен: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Редакция без резюме
Етикети: Редакция чрез мобилно устройство Редакция чрез мобилно приложение
Редакция без резюме
Етикети: Редакция чрез мобилно устройство Редакция чрез мобилно приложение
Ред 1: Ред 1:




'''Денерис Таргариен''' е литературен герой от поредицата на [[Джордж Р. Р. Мартин]] ''[[Песен за огън и лед]]''. Тя е красиво момиче със сребърна коса и лилави очи.Известна е със своите дракони . В началото на книгата ''[[Игра на тронове]]'' тя е един от последните членове на древната династия [[Таргариен]]и. Денерис е наричана Родената в буря, Неизгоримата, Майката на драконите и дотракската халееси.
'''Денерис Таргариен''' е литературен герой от поредицата на [[Джордж Р. Р. Мартин]] ''[[Песен за огън и лед]]''. Тя е красиво момиче със сребърна коса и лилави очи. Известна е със своите дракони . В началото на книгата ''[[Игра на тронове]]'' тя е един от последните членове на древната династия [[Таргариен]]и. Денерис е наричана Родената в буря, Неизгоримата, Майката на драконите и дотракската халееси.


{{Фентъзи-мъниче}}
{{Фентъзи-мъниче}}

Версия от 07:50, 5 април 2015


Денерис Таргариен е литературен герой от поредицата на Джордж Р. Р. Мартин Песен за огън и лед. Тя е красиво момиче със сребърна коса и лилави очи. Известна е със своите дракони . В началото на книгата Игра на тронове тя е един от последните членове на древната династия Таргариени. Денерис е наричана Родената в буря, Неизгоримата, Майката на драконите и дотракската халееси.

Шаблон:Фентъзи-мъниче Шаблон:Link GA