Уила Холанд: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Редакция без резюме
Редакция без резюме
Ред 24: Ред 24:
| общомедия =
| общомедия =
}}
}}
'''Уила Джоаначанс Холанд''' ({{lang-en|Willa Joannachance Holland}}) е американски модел и актриса. Позната е като Кейтлин Купър в сериала „[[Кварталът на богатите]]“, където участва от финала на втори сезон до края на четвърти сезон, и като Тия Куин в сериала „[[Стрелата]]“.
'''Уила Джоаначанс Холанд''' ({{lang-en|Willa Joannachance Holland}}) е американски модел и актриса. Позната е като Кейтлин Купър в сериала „[[Ориндж Каунти (сериал)|Ориндж Каунти]]“, където участва от финала на втори сезон до края на четвърти сезон, и като Тия Куин в сериала „[[Стрелата]]“.


== Биография ==
== Биография ==

Версия от 08:03, 28 август 2015

Уила Холанд
Холанд през 2015 г.
Холанд през 2015 г.
РоденаУила Джоаначанс Холанд
18 юни 1991 г. (1991-06-18) (32 г.)
Активност2001–настояще
РодителиКийт Холанд (баща)
Дарнел Грегорио (майка)
Брайън Де Палма (втори баща; 1995-1997)
Значими ролиКейтлин Купър,
Ориндж Каунти
Тия Куин ,Стрелата
Уебсайт
Уила Холанд в Общомедия

Уила Джоаначанс Холанд (Шаблон:Lang-en) е американски модел и актриса. Позната е като Кейтлин Купър в сериала „Ориндж Каунти“, където участва от финала на втори сезон до края на четвърти сезон, и като Тия Куин в сериала „Стрелата“.

Биография

Холанд е родена в Лос Анджелис, Калифорния. Дъщеря е на кинемотографа Кеит Холанд и акрисата Дарнел Грегорио-Де Палма. Тя има две сестри Бриана Холанд (родена през 1988) и Пайпър Де Палма (родена през 1996). Холанд прекарала по-ранната част от детството си в Челси, Лондон.

Външни препратки

Шаблон:Актьор-мъниче Шаблон:Американци-мъниче