Арън Стоун: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Редакция без резюме
Ред 60: Ред 60:


== В България ==
== В България ==
В България сериалът се излъчва по [[Disney Channel (България)|Disney Channel]] от [[10 октомври]] [[2009]] и завършва на [[27 септември]] [[2010]], излъчен е само първи сезон. Дублажът е на студио [[Медия линк]]. Ролите се озвучават от [[Елена Бойчева]], [[Цанко Тасев]], [[Светослав Добрев]] и [[Чавдар Монов|Чавдар Богданов]].
В България сериалът се излъчва по [[Disney Channel (България)|Disney Channel]] от [[10 октомври]] [[2009]] и завършва на [[27 септември]] [[2010]]. Излъчен е само първи сезон. Дублажът е на студио [[Медия линк]]. Ролите се озвучават от [[Елена Бойчева]], [[Цанко Тасев]], [[Светослав Добрев]] и [[Чавдар Монов|Чавдар Богданов]].


{{телевизия-мъниче}}
{{телевизия-мъниче}}

Версия от 07:51, 9 февруари 2017

Арън Стоун
Aaron Stone
ЖанрЕкшън-Приключенски, Фантастика
Създател(и)Ерик Кануел
АктьориКели Блац
Таня Гунади
Джей Пи Манокс
Дейвид Ламбърт
Страна САЩ  Канада
ЕзикАнглийски
Сезони2
Епизоди35
Продукция
Изпълнителен продуцентShaftesbury Films
Времетраене22 минути
Разпространение
ТВ каналDisney XD
Излъчване13 февруари 2009 г. - 30 юли 2010 г.
Външни препратки
Страница в IMDb

Арън Стоун (Шаблон:Lang-en) е приключенски сериал за юноши, създаден от Брус Калиш. Сериалът е продукция на Disney Channel и се излъчва по Disney XD, явявайки се първата собствена продукция на канала, която се завърта по него.

Сериалът разказва за тинейджъра Чарли Ландърс (Кели Блац), който става живото превъплъщение на собствения си герой Арън Стоун от компютърната игра Hero Rising.

Излъчване

Сезон Епизоди Начало на Сезона Край на Сезона
1 21 13 февруари 2009 27 ноември 2009
2 14 24 февруари 2010 30 юли 2010

Актьорски състав

  • Кели Блац — Чарли Ландерс/Арън Стоун
  • Таня Гунади — Ема Лау/Тъмната Тамара
  • Дейвид Ламбърт — Джейсън Ландерс
  • Джей Пи Манокс — С.Т.А.Н.

Сюжет

16 -годишният Чарли Ландерс като Арън Стоун е онлайн игра легенда в "Нов герой". Неговият живот се променя завинаги, когато създателя на "Нов герой", милиардерът T. Абнер Хол (Мартин Роуч) го информира за съвсем реална защита Омега и избира Чарли, за да се превърне в Арън Стоун.

Също като видео играта, Арън носи защитна униформа с високотехнологични приспособления, оръжие и антигравитационните X-5 маратонки. За да му помогнат за мисиите, той е придружен от най-доверения Хол андроид на име С.Т.А.Н. (Джей Пи Манокс) и един специалист на оръжие Хол, Ема Лау (Таня Гунади).

В България

В България сериалът се излъчва по Disney Channel от 10 октомври 2009 и завършва на 27 септември 2010. Излъчен е само първи сезон. Дублажът е на студио Медия линк. Ролите се озвучават от Елена Бойчева, Цанко Тасев, Светослав Добрев и Чавдар Богданов.

Шаблон:Телевизия-мъниче