Chess Titans: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Редакция без резюме
Етикети: Редакция чрез мобилно устройство Редакция чрез мобилно приложение
м →‎Графика: replaced: шахшах (2) редактирано с AWB
Ред 2: Ред 2:


==Графика==
==Графика==
Играта е напълно анимирана и е проектирана за [[Windows Aero]] със стила си от тип стъкло. Дъската на [[шах]]а може да се обръща в триизмерно пространство,а също могат да се избират теми за фигурите на [[шах]]а и дъската.
Играта е напълно анимирана и е проектирана за [[Windows Aero]] със стила си от тип стъкло. Дъската на [[шахмат|шах]]а може да се обръща в триизмерно пространство,а също могат да се избират теми за фигурите на [[шахмат|шах]]а и дъската.


==Геймплей==
==Геймплей==

Версия от 01:38, 26 март 2017

Chess Titans е компютърна игра, включена в Windows Vista Home Premium и Ultimate, както и в изданията Home Premium, Professional, Enterprise и Ultimate на Windows 7. Представлява компютърна версия на играта шахмат.

Графика

Играта е напълно анимирана и е проектирана за Windows Aero със стила си от тип стъкло. Дъската на шаха може да се обръща в триизмерно пространство,а също могат да се избират теми за фигурите на шаха и дъската.

Геймплей

Играта може да се играе с мишка или с джойстик като тези на PlayStation 3 или Xbox 360, само че за Windows. Също може да се играе и през Windows Media Center като се използва специално дистанционно, предоставено заедно с картите за телевизионните тунери или с някои лаптопи.

Играч срещу компютър

Играчът може да играе срещу компютъра след като избере нивото на умение на компютъра по скалата от 1 до 10. След като е направен ход от компютъра, играчът може да прегледа последния ход. След щракане върху фигура играта показва всички възможни ходове, но тази опция може да бъде изключена.

Играч срещу играч

След приключване на хода на единия играч, дъската автоматично се обръща на 180 градуса. Играта запазва всички резултати и на двамата играчи.

  Тази страница частично или изцяло представлява превод на страницата Chess Titans в Уикипедия на английски. Оригиналният текст, както и този превод, са защитени от Лиценза „Криейтив Комънс – Признание – Споделяне на споделеното“, а за съдържание, създадено преди юни 2009 година – от Лиценза за свободна документация на ГНУ. Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница, както и на преводната страница, за да видите списъка на съавторите. ​

ВАЖНО: Този шаблон се отнася единствено до авторските права върху съдържанието на статията. Добавянето му не отменя изискването да се посочват конкретни източници на твърденията, които да бъдат благонадеждни.​