Беседа:Пирдопски апостол: Разлика между версии

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Нова страница: „Моля не си позволявайте да триете статията като пренасочвате към друга съвсем различна...“
 
Редакция без резюме
Ред 1: Ред 1:
Моля не си позволявайте да триете статията като пренасочвате към друга съвсем различна от нея в която вяма практически нищо от , ако някой смята, че двете статии трябва да се слеят, за това си има ред и трябва първо да се обсъди! [[Потребител:Ongal princedom|Ongal princedom]] ([[Потребител беседа:Ongal princedom|беседа]]) 13:02, 1 октомври 2017 (UTC)
Моля не си позволявайте да триете статията като я пренасочвате към друга съвсем различна от нея в която няма практически нищо от изложеното, ако някой смята, че двете статии трябва да се слеят, за това си има ред и трябва първо да се обсъди! [[Потребител:Ongal princedom|Ongal princedom]] ([[Потребител беседа:Ongal princedom|беседа]]) 13:02, 1 октомври 2017 (UTC)

Версия от 13:04, 1 октомври 2017

Моля не си позволявайте да триете статията като я пренасочвате към друга съвсем различна от нея в която няма практически нищо от изложеното, ако някой смята, че двете статии трябва да се слеят, за това си има ред и трябва първо да се обсъди! Ongal princedom (беседа) 13:02, 1 октомври 2017 (UTC)[отговор]