Adobe After Effects: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
TYSK (беседа | приноси)
мРедакция без резюме
м Bot: Automated text replacement (- в момента е + e)
Ред 15: Ред 15:
}}
}}


'''Adobe After Effects''' е продукт на компанията [[Adobe Systems]] и представлява програма служеща за обработка на видео файлове и за изработване на [[визуални ефекти]]. Трябва да се отбележи, че това не е програма за свързване на отделни клипове в един филм. Най-новата версия в момента е CC. Тя е оптимизирана за Mac OS, но поддържа и Windows. Интересен факт е, че [[рендъринг|рендването]] на клипове в After Effects зависи от [[Памет с произволен достъп|рам паметта]] на вашият [[компютър]].
'''Adobe After Effects''' е продукт на компанията [[Adobe Systems]] и представлява програма служеща за обработка на видео файлове и за изработване на [[визуални ефекти]]. Трябва да се отбележи, че това не е програма за свързване на отделни клипове в един филм. Най-новата версия e CC. Тя е оптимизирана за Mac OS, но поддържа и Windows. Интересен факт е, че [[рендъринг|рендването]] на клипове в After Effects зависи от [[Памет с произволен достъп|рам паметта]] на вашият [[компютър]].


== Информация ==
== Информация ==

Версия от 16:06, 27 октомври 2017

Adobe After Effects
After Effects CC Icon
Информация
РазработчикAdobe Systems
Последна версияCC
2015
Операционна системаMac OS X, Microsoft Windows
СтатусАктивен
Вид софтуерВизуални ефекти; Анимация
ЛицензКомерсиален софтуер
УебсайтAdobe After Effects Website
Adobe After Effects в Общомедия

Adobe After Effects е продукт на компанията Adobe Systems и представлява програма служеща за обработка на видео файлове и за изработване на визуални ефекти. Трябва да се отбележи, че това не е програма за свързване на отделни клипове в един филм. Най-новата версия e CC. Тя е оптимизирана за Mac OS, но поддържа и Windows. Интересен факт е, че рендването на клипове в After Effects зависи от рам паметта на вашият компютър.

Информация

Adobe After Effects е водещо софтуерно решение за добавяне на изумителни ефекти към вече създадени видео-филми. С огромния си набор от инструменти, настройки и ефекти това приложение ще помогне на вашите филми да изглеждат наистина професионални. Използват го много известни компании за post-production филмиране. Създавайте невероятни графики за движение и визуални ефекти. Наборът от инструменти за графики за движение и визуални ефекти сега ви предлага по-добри начини за работа, като свързва настолните и мобилните ви приложения с всички ваши творчески ресурси, за да можете да създавате най-зашеметяващите визуални ефекти откогато и да е. Създавайте графики и Looks с качество, годно за реализация, на своите мобилни, а също и настолни устройства. И получете моментален достъп до всички свои ресурси, включително изображения на Adobe Stock, направо в самия After Effects. Вижте как най-новото издание ви помага да преминете от първоначалната концепция до завършената композиция по-бързо откогато и да е.

Изисквания

Intel Core2 Duo или AMD Phenom II процесор със 64-bit съпорт Microsoft Windows 7 with Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, или Windows 10 4GB of RAM (8GB препоръчително) 5GB свободно място на твърдия диск; изисква допълнително свободно място по време на инсталацията (не може да се инсталира на устройства за съхранение на сменяеми флаш) Допълнително дисково пространство за кеша на диска (10GB препоръчително) 1280x1080 дисплей OpenGL 2.0–capable system QuickTime 7.6.6 soft ware required for QuickTime features Optional: Adobe-certifi ed GPU card for GPU-accelerated ray-traced 3D renderer

Ефекти

Програмата има богат набор от ефекти. Сред тях са възможности за цветова корекция, светлинни източници, двуизмерни и триизмерни присети, blur (размазващ ефект) и много други.

Външни препратки

Шаблон:Софтуер-мъниче