Атанас Атанасов (футболист, р. 1969): Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Редакция без резюме
м Бот: Козметични промени
Ред 12: Ред 12:
}}
}}


'''Атанас Атанасов – Орела''' е [[България|български]] [[футболист]], [[треньор]] по футбол (начело на втородивизионния [[Спартак (Варна)|„Спартак“]], Варна) и по [[футзал|футзал]].
'''Атанас Атанасов – Орела''' е [[България|български]] [[футболист]], [[треньор]] по футбол (начело на втородивизионния [[Спартак (Варна)|„Спартак“]], Варна) и по [[футзал]].


==Кариера==
== Кариера ==
Израства в детско-юношеската школа на „Спартак“ (Варна).
Израства в детско-юношеската школа на „Спартак“ (Варна).



Версия от 08:14, 2 декември 2018

Вижте пояснителната страница за други личности с името Атанас Атанасов.

Атанас Атанасов
футболен треньор

Роден
17 март 1969 г.  (на 55 г.)

Атанас Атанасов – Орела е български футболист, треньор по футбол (начело на втородивизионния „Спартак“, Варна) и по футзал.

Кариера

Израства в детско-юношеската школа на „Спартак“ (Варна).

Бил е треньор на „Спартак“ (Плевен), „Спартак“ (Варна), „Калиакра“ (Каварна), „Янтра“ (Габрово), „Локомотив“ (Мездра), „Монтана“. Бил е също така и треньор на тим по футзал.

В началото на 2011 година е обявен за селекционер на българския юношески отбор (родени 1993 година), до края на квалификационната кампания на тази генерация, като е избран за поста с конкурс, организиран от БФС.

Шампион на България с отбора на „Чавдар“ (Етрополе) в елитната юношеска група до 17 г. през сезон 2009/10. Бил е начело на юношеския национален отбор (родени 1992 година).

Вижте също