Марина Кондова: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Mo.lko (беседа | приноси)
Редакция без резюме
мРедакция без резюме
Ред 19: Ред 19:




Марина Кондова е българска тенисистка, родена на [[12 януари]], [[1962]]г. в град [[София]], [[България]]. Тя е от първото поколение български тенисисти, които жънат успехи не само в България, но и в чужбина. През 1977г. тя печели първата международна титла за българския тенис. В двойка с [[Адриана Велчева]], тя печели европейското първенство за девойки до 18г. Освен това участва в отборното първенство [[Фед Кап]]. За отбора на [[България]] тя има една победа и една загуба. През [[1986]]г. участва в [[Игрите на добра воля]].
'''Марина Кондова''' е българска тенисистка, родена на [[12 януари]], [[1962]]г. в град [[София]], [[България]]. Тя е от първото поколение български тенисисти, които жънат успехи не само в България, но и в чужбина. През 1977г. тя печели първата международна титла за българския тенис. В двойка с [[Адриана Велчева]], тя печели европейското първенство за девойки до 18г. Освен това участва в отборното първенство [[Фед Къп]]. За отбора на [[България]] тя има една победа и една загуба. През [[1986]]г. участва в [[Игрите на добра воля]].






[[Категория:Български тенисисти|Кондова, Марина]]



[[Категория:Български тенисисти]]

Версия от 21:43, 20 април 2007

Марина Кондова
Родена на : 12 януари, 1962
Родена в: София, България
Живее в: София, България
Статут: отеглила се
Други: състезателка за Фед Кап на България, участва в Игрите на добра воля през 1986г.


Марина Кондова е българска тенисистка, родена на 12 януари, 1962г. в град София, България. Тя е от първото поколение български тенисисти, които жънат успехи не само в България, но и в чужбина. През 1977г. тя печели първата международна титла за българския тенис. В двойка с Адриана Велчева, тя печели европейското първенство за девойки до 18г. Освен това участва в отборното първенство Фед Къп. За отбора на България тя има една победа и една загуба. През 1986г. участва в Игрите на добра воля.