Сянката на миналото

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Сянката на миналото
La sombra del pasado
ЖанрТеленовела
Създател(и)Хосе Куаутемок Бланко
Виктор Мануел Медина
СценарийМария дел Кармен Пеня
Антонио Абаскал
Карлос Гонсалес
Данте Ернандес
РежисураМаурисио Родригес
Хосе Елиас Морено
КамераОскар Моралес
Леонардо Ернандес
Марко Винисио
АктьориМишел Рено
Пабло Лиле
Алексис Аяла
Алехандра Барос
Начална мелодияTe prometí (в изпълнение на Мануил Михарес)
Страна Мексико
ЕзикИспански
Епизоди136
Продукция
Изпълнителен продуцентМаПат Л. де Сатарайн
Времетраене45-65 минути
Разпространение
ТВ каналCanal de las Estrellas
Картина480i SDTV
1080i HDTV
ЗвукСтерео
Излъчване10 ноември 2014 -
17 май 2015
Хронология
Свързани продукцииИзворът (2001)
Страница в IMDb

„Сянката на миналото“ (на испански: La sombra del pasado) е мексиканска теленовела от 2015 г., продуцирана от МаПат Лопес де Сатарайн за Телевиса. Адаптация е на теленовелата Изворът, продуцирана от Карла Естрада през 2001 г.

В главните положителни роли са Мишел Рено и Пабло Лиле, а в отрицателните - Алексис Аяла, Алехандра Барос и Телма Мадригал. Специално участие вземат актьорите Сусана Гонсалес, Рене Стриклер и първата актриса Синтия Клитбо.

Сюжет[редактиране | редактиране на кода]

В малкото село Санта Лусия живеят две много различни семейства, чийто членове са въвлечени във вихрушка от страст, болка и отмъщение. Съперничещите си семейства са Мендоса и Алкосер.

Севериано Мендоса и Кандела Сантана са богати и влиятелни хора, които живеят в ранчото „Лас Анимас“ заедно със сина си Кристобал. Роберта и Раймундо Алкосер имат дъщеря на име Алдонса, но това семейство не живее в лукса, в който живеят Мендоса и това поражда комплекс за малоценност в Роберта, който я следва като сянка.

Актьори[редактиране | редактиране на кода]

Част от актьорския състав:

Премиера[редактиране | редактиране на кода]

Премиерата на Сянката на миналото е на 10 ноември 2014 г. по Canal de las Estrellas. Последният 136. епизод е излъчен на 17 май 2015 г.

Адаптации[редактиране | редактиране на кода]

Външни препратки[редактиране | редактиране на кода]

  Тази страница частично или изцяло представлява превод на страницата La sombra del pasado в Уикипедия на английски. Оригиналният текст, както и този превод, са защитени от Лиценза „Криейтив Комънс – Признание – Споделяне на споделеното“, а за съдържание, създадено преди юни 2009 година – от Лиценза за свободна документация на ГНУ. Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница, както и на преводната страница, за да видите списъка на съавторите. ​

ВАЖНО: Този шаблон се отнася единствено до авторските права върху съдържанието на статията. Добавянето му не отменя изискването да се посочват конкретни източници на твърденията, които да бъдат благонадеждни.​