Направо към съдържанието

Беседа:Екатерина Андреева

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Статия за Первый Канал[редактиране на кода]

Имам доброто желание да напиша статия за Паревый канал и искам да се допитам дали ако съхраня оригиналното название с "ы" ще срещна възражения, все пак Уикипедия гъмжи от страници на латиница, това е буква от кирилицата, и понеже не открих статия за ZDF на български, силно се съмнявам, че някой ще направи такава под името "Втори немски телевизионен канал". Има ли възражения скоро да направя такава статия за Первый канал с именно такова име? Bogorm 12:17, 9 юни 2008 (EET)

Статия за ZDF нямаше, но открих ето тази за BBC - както тя не е озаглавена "Британска компания за радиоразпръскване", а носи оригиналното си име, така и ако има за Первый канал, би било нелепо да се пише "Първи", нали така? Тъй като не желая мой принос да има нелепо заглавие, бих написал, само ако не се намерят желаещи да я преместват. Ще се радвам на отзиви. Bogorm 14:24, 9 юни 2008 (EET)

Не е свръхсериозен проблем според мен, а всеки проблем принципно би могъл да се дискутира на съответната беседа. Заглавието е много по-малък проблем, отколкото тялото на статията, така че действайте. --Александър Бахнев 11:55, 9 юни 2008 (UTC)[отговор]
Добре, това се отнася към дългосрочните планове, а как в шаблона биоинфо да застане роденА вместо роден? Bogorm 20:07, 12 юни 2008 (EET)
Поставяш „а“ в параметър „наставка =“ . Мико го е направил ([1]). Поздрави --Animus 17:31, 12 юни 2008 (UTC)[отговор]