Беседа:Кирил Кръстев (оперен певец)

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

От няколко дни се боря да създам страница за оперния певец Кирил Кръстев. Отначало писах само името му, но я свалихте, защото "благодаря Ви за желанието да обогатите свободната енциклопедия Уикипедия! Както беше написано на беседата Ви, молим Ви да добавяте текста в нова страница под името Кирил Кръстев (оперен певец), вместо да изтривате вече съществуваща страница, разваляйки по този начин труда на други хора и обърквайки читателите." Не съм искал да развалям ничий труд и ви благодаря, че ми благодарите за желанието ми да обогатя свободната енциклопедия. Направих страница с името Кирил Кръстев - оперен певец. Днес се виждаше на екрана, дори се появха два съвета - да намеря категория и да я оформя като за енциклопедия. Така и не открих какви категории има, а нямам желание да правя нова. Сега получавам съобщение: Внимание: Създавате страница, която по-рано вече е била изтрита. Обмислете добре дали е уместно повторното създаване на страницата. За ваша информация по-долу е посочена причината за предишното изтриване на страницата: 10:24, 16 октомври 2017 Vodnokon4e (беседа | приноси) изтри страницата Кирил Кръстев (оперен певец) (Има същата в Инкубатора за оправяне - Уикипедия:Инкубатор/Статии/Кирил Кръстев - оперен певец). Нямам представа къде се намира този инкубатор и кой е изпратил страницата там, но ако си направите труда да я погледнете, ще забележите, че там е прибрана същата страница, която се опитвам аз да създам. Обяснете ми как да измъкна страницата и тя най-после да се вижда нормално. А и аз да мога да довърша информацията и оформлението. Предварително благодаря още веднъж--Предният неподписан коментар е направен от Emilkrastev (приноси • беседа) 17:24, 16 октомври 2017‎ (проверка)

Здравейте. вижте например как се оформя една енциклопедична статия - без да звучи като реклама, да има независими източници, раздели и факти, не разсъждения: Драгомир Казаков (взета напосоки от категорията Оперни певци). Статията Ви се намира тук: Уикипедия:Инкубатор/Статии/Кирил Кръстев - оперен певец, Инкубатора най-общо е място, в което статиите, които все още нямат напълно енциклопедичен вид, търпят (или не) развитие от авторите си (ако имат желание естествено). Затова поручавате и съобщение на беседата си - добре ще е да прочетете внимателно препратките и да видите кое как става, и съответно да не прибързвате.--Vodnokon4e (беседа) 16:20, 16 октомври 2017 (UTC)[отговор]

Благодаря.--Предният неподписан коментар е направен от Emilkrastev (приноси • беседа) 18:25, 16 октомври 2017 (проверка)