We Rock

от Уикипедия, свободната енциклопедия
We Rock
Сингъл на Екипа на Кемп Рок
от албума Camp Rock
Издаден20 май 2008 (само в Target)
3 юни 2008 (iTunes)
ФорматCD сингъл, digital download
Записан2007 – 2008
Стилбабългъм поп, тийн поп
Времетраене3:11 (филмова версия)
2:16 (видеоклип)
АвторГрег Уелс, Кара Диогуарди
ПродуцентГрег Уелс
Хронология на синглите на Екипа на Кемп Рок
We Rock
(2008)
"Play My Music"
(2008)

We Rock е първият официален сингъл на екипа на Кемп Pок от саундтрака на оригиналния филм на Disney Channel Кемп Рок. Песента е продуцирана от Грег Уелс и монтирана от Дрю Пиърсън. За пръв път е пусната на 20 май 2008 като част от Exclusive Camp Rock Fan Pack (бел. пр. Специален фен комплект Кемп Рок) само в магазините Target, а по-късно, на 3 юни, се появява и в дигиталния магазин на iTunes като сингъл, придружен от видеоклип/филмов откъс, началото на филма и ексклузивно интервю на Jonas Brothers за Радио Дисни. Включва Меган Джет Мартин, Рене Сендсторм, Ана Мария Перез де Тагле, Рошън Фийган, Джордан Френсис, Ник, Кевин и Джо от Jonas Brothers, Деми Ловато, Алисън Стоунър и Арън Дойл.

Издаване[редактиране | редактиране на кода]

Exclusive Camp Rock Fan Pack, специалното дисково (CD) издание, е пуснато единствено чрез магазините Target на 20 май 2008. Заедно с него от Target пускат и различни Кемп Рок стоки като специални книги по филма, издания за плакати, несесери, облекло и други подобни. Самото CD включва сингъла, инструментална версия, видеоклипа, мини плакат, тон на звънене за телефон и още няколко допълнителни материали. На 3 юни същата година "We Rock" е пусната в две нови версии в дигиталния магазин на iTunes — едната представлява само песента и ексклузивно интервю на Радио Дисни, а другата включва видеоклипа и интервюто с Jonas Brothers. Отделно от това, песента е използвана в реклама на сериала на Disney Channel Риби тийнейджъри (Fish Hooks).

Видео клип[редактиране | редактиране на кода]

Официалният видеоклип към 'We Rock", "We Rock — Around The World", получава своята премиера по Disney Channel на 18 май 2008. В него са включени много от звездите на канала по света, включително Мичъл Мусо, Селена Гомез, Джейсън Дули, фенове с плакати, както и специалния танц към песента. Видеото фигурира в DVD-то на филма.

Класации[редактиране | редактиране на кода]

Класация Позиция [1]
Billboard Hot 100 33
Топ 100 сингли Канада 41
Топ 75 сингли Австрия 70

Източници[редактиране | редактиране на кода]

  1. aCharts.us към 20 август 2011

Вижте също[редактиране | редактиране на кода]

Външни препратки[редактиране | редактиране на кода]

  Тази страница частично или изцяло представлява превод на страницата We Rock (Camp Rock song) в Уикипедия на английски. Оригиналният текст, както и този превод, са защитени от Лиценза „Криейтив Комънс – Признание – Споделяне на споделеното“, а за съдържание, създадено преди юни 2009 година – от Лиценза за свободна документация на ГНУ. Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница, както и на преводната страница, за да видите списъка на съавторите. ​

ВАЖНО: Този шаблон се отнася единствено до авторските права върху съдържанието на статията. Добавянето му не отменя изискването да се посочват конкретни източници на твърденията, които да бъдат благонадеждни.​