Люк и Майкъл

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Люк и Майкъл
Luke and Michael
Лого на Люк и Майкъл
Жанркомедия
Създател(и)Петър Илчев
АктьориПетър Илчев

Симеон Манев
СтранаБългария
Езикбългарски
Сезони1
Епизоди1
Продукция
Изпълнителни продуцентиTwins Productions
TCC Productions
Funny Laugh Productions
Времетраене12 минути
Разпространение
ТВ каналThe Comedy Channel
Излъчване19 октомври 2013 г.
Външни препратки
Официален уебсайт

„Люк и Майкъл“ е оригинален сериал на The Comedy Channel. Продукцията започва от юли 2013. Петър Илчев играе ролята на еднояйчните близнаци Люк/Майкъл Роселин. Първото промо е пуснато на 28 септември, а предпремиерата е на 19 октомври.

Плот[редактиране | редактиране на кода]

Люк Роселин се връща от Лондон в София, за да види семейството си и най-вече за да се срещне с брат си близнак Майкъл Роселин. Като малки те са живеели в САЩ, но след като Люк печели музикален конкурс, се преместват в София (България), за да са близко до Люк. Част от тях имат български произход и решават да се преместят в американски квартал в София. Люк остава в Лондон поради победата му в музикалния конкурс и там го канят да води шоуто „Пей с мен“. Петият сезон е последен и Люк решава да се върне при семейството си.

Герои[редактиране | редактиране на кода]

Главни[редактиране | редактиране на кода]

  • Петър Илчев играе ролята на Люк/Майкъл Роселин
  • Симеон Манев играе ролята на Питър Роселин

Епизоди[редактиране | редактиране на кода]

Сезон Епизоди Оригинално излъчване
Премиера Финал
1 Неизвестно 19 октомври 2013 (предпремиера)
15 декември 2013 (премиера)
Неизвестно


Списък с епизоди[редактиране | редактиране на кода]

No. на
серията
Заглавие Режисьор Сценарист Дата на излъчване Сериен
номер
Рейтинг
1 Фамилнит-Е-Близнаци Петър Илчев Стойчо Петров 19 октомври 2013 101 5.3
Люк Роселин се пребира от Лондон, за да види семейството си, а Майкъл Роселин организира посрещането му. След като Люк идва, показва музикалното си видео на Майкъл от шоуто „Пей с мен“, което се е реализирало в Лондон и преди това семейство Роселин са живеели в САЩ, но след като на Люк му се налага да замине за Англия, семейството се премества да живее в България (София) понеже имат произход от там. Също така родителите им са заминали по работа и за това бавачка им е баба Андреа. Майкъл на външен вид изглежда като голям умник, но е и спортист. А още на първия ден, когато идва Люк, Майкъл разбира, че брат му близнак не харесва спорта и също така мрази хората, които спортуват. След като чува това, Майкъл го излъгва, че не тренира никакъв спорт, а той играе в баскетболния отбор на училището. На другия ден учениците се скупчват до Люк, защото е звезда. Когато Люк се прибира, вижда, че Майкъл го няма и решава да го изчака и след като Майкъл се прибира, Люк разбира тайната му, че тренира баскетбол и решава да си тръгне. След това Люк и Майкъл се извиняват един на друг и отново стават приятели. В същото време по-малките им братя Джо и Питър измислят как да направят уред, с който хората да не си заклещват ръцете в тостерите, защото точно така е станало с Джо.

Бележка: Това е предпремиерен епизод.
Песен: Selena Gomez – Slow Down

2 Фризьорскит-Е-Близнаци 15 декември 2013 102