Потребител беседа:Iliev

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Версия от 12:11, 7 октомври 2023 на Iliev (беседа | приноси) (→‎Блокиране на Сергей Герджиков: друго бях искал да кажа, но така пак е логично)

Minds are but lumps of clay, shaped not by hands, but by thoughts, words, and deeds.

Важно съобщение Отнасяйте се към всички така, както бихте искали да се отнасят с Вас.
Времето е най-ограниченият ни и най-ценен ресурс. Ако не полагате старание да чувате и разбирате какво казват останалите, Вие губите както своето, така и тяхното време.
Съобщение Потребителското ми име е „Iliev“, но в обсъжданията се подписвам като „Luchesar“.
Можете да ми изпращате уведомления както с {{@|Iliev}}, така и с {{@|Luchesar}}. Защо е така сложно – тук. Защо се подписвам на латиница – тук.
Iliev в момента е силно зает с работа, така че активността му в Уикипедия е намалена.

Блокиране на Сергей Герджиков

Здравейте, г-н Илиев,

До тук ме довече бележка за блокиране, по повод на опита ми да редактирам статията за село Беден.

Аз съм професор в СУ и автор на монографията "Богатствата на Бедан", 2006, която е плод на проучване и цитирани над 300 източника, вкл. османски дефтери. Отдавна искам да редактирам статията, но имам толкова материал, че беше нужно време да извадя най-подходящ и точен извлек от информацията, а напоследък получавам и нови данни. Напълно съм наясно, че статията трябва да е свободна от оценки и субективност. Не разбирам защо съм блокиран. Хубав ден! В сега същестуващата статия за Беден липсва дори като източник монографията ми и една статия в ГЕО. 2A01:5A8:107:45C7:C75:1F99:1D8D:8933 06:16, 7 октомври 2023 (UTC)[отговор]

Най-лесно е да се регистрираш. Блокиран си не специално ти, а мрежата, защото наскоро е била използвана от други потребители за злоупотреба. Carbonaro. (беседа) 07:22, 7 октомври 2023 (UTC)[отговор]
Ако авторът на това съобщение действително е професор Герджиков, още по-лесно е просто да редактира от СУ. Но практически сигурно случаят е Мишева II. Което значи, че към досегашните прегрешения на РМ:АИА прибавяме и опити за кражба на самоличност. Дори да беше имало някога колебания в решението правата за редактиране да бъдат отнети, мисля, че подобно злонамерено поведение единствено затвърждава убеждението, че ОПР е било не само правилното, но и единствено правилното решение.
— Luchesar • Б/П 12:04, 7 октомври 2023 (UTC)[отговор]