Беседа:Витилиго

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Мащабна редакция[редактиране на кода]

Започвам голяма редакция и допълване на статията. Моя собственост е сайта vitiligo.hit.bg, който до скоро даваше най-изчерпателната информация за заболяването на български език. Сега съм го направил единствено пренасочващ към Уикипедия, а цялата съществена информация от него публикувам тук. Целият материал е написан от мен, поради което считам, че няма нарушаване на авторски права. Основен източник на информация ми е бил http://www.vitiligosupport.org/, като най-сериозен и авторитетен сайт в интернет, посветен на заболяването. Също така отделни части са допълвани с информация от други сайтове. Навсякъде текстът е перифразиран, така че да не се нарушават правата на първоизточниците.

Макар, че първоначално съм орязал по-маловажните части и съм редактирал текста, в близките дни ще се заема с допълнително редактиране с цел придаването на по-енциклопедичен вид на статията, както и ще добавя източници.

Ще съм благодарен на всеки, интересуващ се от тематиката, който може да допринесе за статията. -- s-kay 09:10, 19 декември 2009 (UTC)[отговор]