Беседа:Дискография на Пепа

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Архив Това е архив на старо обсъждане относно изтриване на страници.
Моля, не редактирайте съдържанието на страницата!
За нови процедури по изтриване използвайте Уикипедия:Страници за изтриване.
Претенции относно настоящата процедура можете да изкажете на Уикипедия:Разговори.

беседа • история • история на беседата • какво сочи насам • свързани промени • изтриване • възстановяване • защита

Срокът за подаване на гласове в това обсъждане е изтекъл на 11 декември 2021, 11h (UTC)
Предишни обсъждания: търсенетърсене

Причина за изтриване: У:З и У:НЕЕ справочник. Спас Колев (беседа) 11:19, 27 ноември 2021 (UTC)

  • За изтриване, У:З и У:НЕЕ справочник. Спас Колев (беседа) 11:19, 27 ноември 2021 (UTC)
    Само да припомня значението на думата енциклопедия:[1 1] Справочен жанр, осъществяван обикн. в многотомно книжно издание или на електронен носител, което дава познания от най-широк характер под формата на научноиздържани дефиниции, подредени по азбучен ред, по-рядко тематично.--Rebelheartous (беседа) 11:54, 10 декември 2021 (UTC)
  • За изтриване поради посочената причина. Не виждам източници за самостоятелна статия, извън справочна - няма данни за някаква особена следа, оставена в областта.-- Алиса Селезньова (беседа) 01:38, 5 декември 2021 (UTC)
  • За изтриване. --Молли (беседа) 21:05, 5 декември 2021 (UTC)
  • {{против}}, защото има много такива статии с дискографии в английската версия. Ако Пепа не е важна певица, това звучи като въпрос за главната статия, а не само тази. Разбирам, че има проблем с анонимни потребители, но нека техните действия не пречат на певицата. Що се отнася до У:НЕЕ, там примерът е доста по-ясен от от дискографията: "не трябва да има списък с предстоящи събития, промоции, телефони (въпреки че споменаването на най-важните събития може да е допустимо)" - не виждам да са споменати подобни неща в статията за дискографията. --cryout (беседа) 04:20, 6 декември 2021 (UTC)
Добронамерени и конструктивни коментари винаги са добре дошли и те може да бъдат отчетени при приключване на обсъждането, но за съжаление самият формален глас не може да бъде зачетен, тъй като за право на глас е необходимо да имате поне 400 редакции в основното именно пространство към началото на гласуването (в момента имате 338).
— Luchesar • Б/П 11:57, 7 декември 2021 (UTC)
Разбирам. Правилата изглеждат смислени - ще попиша още и ще гласувам за други неща. Темата У:НЕЕ е голяма и със сигурност отново ще се сблъскам с нея. Надявам се вместо само да-не, да измислим и по-нови решения. (например, вместо триене, местене под пространсвтото на потребителя, вместо главното) --cryout (беседа) 22:49, 7 декември 2021 (UTC)
Според мен може би „ Против или За сливане“ би изразило по-точно смисъла на този глас, за да се избегнат недоразумения.
— Luchesar • Б/П 12:02, 7 декември 2021 (UTC)
Това не го разбрах, но ....-те продължават и с примерно Дискография на Ивена. --Rumensz (беседа) 21:21, 7 декември 2021 (UTC)
И също трият и Вашите реплики – явно дори Вас възприемат като враг. Разбирам по принцип да защитаваме У:ППД, но в случая ми се струва, че се прострелваме в крака, симпатизирайки на подобни нахални хора.
— Luchesar • Б/П 15:35, 8 декември 2021 (UTC)
  • {{против}} Не виждам какъв е проблема статията да остане. В нея има посочени източници за информацията, които отговарят на нея, освен това У:НЕЕ е ако дискографията на певицата, беше описана в статията за нея, в случая тя е направена в отделна статия. Също така нека да не забравяме, че в английската статия почти всеки изпълнител има страница с дискографията му. Ако Дискография на Пепа не е страница със значение и трябва да се изтрие, значи трябва да изтрием и тази на самата певица Пепа. --Stanchev2001 (беседа) 13:59, 6 декември 2021 (UTC)
Добре дошли сте да коментирате, но за да гласувате, трябва да изпълните определени условия.
— Luchesar • Б/П 11:22, 7 декември 2021 (UTC)
  • Против Статията има съдържание и допълва тази на Пепа, източниците в нея не са фалшиви, освен това е напълно правилно всеки един изпълнител да има страница с дискографията, както е в английската Уикипедия. Намирам изтриването на Дискография на Пепа за неуместно. Също така У:НЕЕ е пълнене с ненужна информация към основната статия, а тук няма такъв случай и страницата е направена отделно от тази на певицата. --Pepi89 (беседа) 14:12, 6 декември 2021 (UTC)
Не мога да пропусна да забележа, че когато колеги Ви пишат на беседата с молба да се обсъдят проблеми с Ваши редакции, практически никога не отговаряте. Когато обаче обсъждането е във Ваш личен интерес, явно нямате задръжки да пишете. Последното не е проблем. Проблемът е, когато не разговаряте с останалите редактори и не се опитвате заедно с тях да намерите консенсус – защото никой в Уикипедия не може да прави „каквото сам си иска“.
— Luchesar • Б/П 11:25, 7 декември 2021 (UTC)
По принцип, това са !⁠гласувания, така че правото на глас не е толкова важно, ако човек има добри аргументи. Но понякога всички имат добри аргументи (или пък никой няма), и тогава наистина броим гласове. Май по-често се случва именно това, но никога не е излишно човек да предложи (или подкрепи) нещо разумно. Аз също смятам, впрочем, че За сливане е правилното решение. Може би дори идеята на предложението е била именно такава. И други колеги са коментирали, че виждат проблем конкретно със значимостта на отделна дискография, а не със самата информация. Действително, самостоятелни дискографии са преди всичко уместни за най-големите и особено продуктивни творци. Не всеки е такъв.
— Luchesar • Б/П 17:45, 10 декември 2021 (UTC)
Обсъжданията, разбира се, може да продължат, докато някой не ги обобщи, или докато администратор не изпълни евентуално одобрено решение. Но се боя, че за подаването на формални гласове все пак броим обичайния двуседмичен срок.
— Luchesar • Б/П 14:04, 21 декември 2021 (UTC)

Подадените валидни гласове са 4 „за“ и 3 „против“. Консенсусът изглежда да е, че проблем не е толкова самата информация (нуждата тя да бъде подкрепена с благонадеждни източници, даващи възможност за проверка, разбира се, е независима от това обсъждане, и поначало дори не подлежи на обсъждане), колкото отделянето ѝ в самостоятелна статия. Поради тази причина очевидно изглежда решението статията да бъде слята с основната статия за изпълнителя.
— Luchesar • Б/П 14:11, 21 декември 2021 (UTC)

Ok Слята с Пепа.
— Luchesar • Б/П 14:16, 21 декември 2021 (UTC)

Бележки