Беседа:Единна народна партия

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Нарушаане на авторски права и други проблеми със статията[редактиране на кода]

Здравейте Единна народна партия и добре дошли в уикипедия!

За съжаление част от текста, който бяхте въвели беше копиран от сайта http://enp.bg, който е със запазени авторски права. Текстове със запазени авторски права не могат да бъдат добавяни в уикипедия, защото са несъвместими с лиценза CC-BY-SA, под който е лицензирано съдържанието на енциклопедията. Повече информация относно правилата на уикипедия в областта на авторските права можете да намерита тук: Уикипедия:Авторско право.

Също така бяхте добавили многобройни външни препратки в тялото на статията, което противоречи на правилата на уикипедия (уикипедия не е място за реклама).

Съвпадението между името на партията и вашето потребилтеско име също ме кара да мисля, че тук има потенциален конфликт на интереси. По тази причина горещо ви препоръчвам преди да продължите да редактирате да се запознаете внимателно със следните страници:

  1. Уикипедия:Конфликт на интереси,
  2. Уикипедия:Неутрална гледна точка,
  3. Уикипедия:Благонадеждни източници,
  4. Уикипедия:Без оригинални изследвания,

както и с нещата, които трябва да избягвате когато редактирате уикипедия и какво уикипедия не е.

Материали, които не отговарят на правилата на уикипедия, особено тези за неутралност и благонадеждни източници, ще бъдат премахвани. Поздрави Tropcho (беседа) 13:14, 30 август 2015 (UTC)[отговор]