Беседа:Илко Семерджиев

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

В сегашното си състояние статията не е ли типичен пример за overlinking? Нужно ли е да се линкват годините и думата "магистър", при положение, че половината от текста се съдържа във връзки? en:WP:CONTEXT ?

Нужно ли е и "Националната здравноосигурителна каса", и абревиатурата "НЗОК", да са връзки, след като ще сочат към една и съща статия, когато се създаде, разбира се?

Сменил си работеща връзка (Министър на здравеопазването) с неработеща и си въвел тавтология в заглавното изречение ("Български ... на България").

А, и "година" се съкращава на "г." - можеш да провериш на сайта на който си поискаш университет или държавна инстатуция.--DStoykov 16:15, 19 март 2007 (UTC)[отговор]

В статията: "Притежава магистърска степен по здравен мениджмънт и докторска - по Стопанско управление от университета „Проф. Асен Златаров“ в Бургас."

В Link'а, който е даден като 'източници' (Zdrave.net): «Магистър е по здравен мениджмънт и докторант по стопанско управление на Държавния университет “Проф. д-р Асен Златаров” в гр. Бургас.» Ама, 'докторант' ≠ на 'доктор по' еди какво си.

Или трябва да се намери авторитетен източник, където да е казано, че е "доктор по …", или да се корегира в текста на статията.--Вятич / Пт.Анат.Д / 18:21, 10 януари 2014 (UTC)