Беседа:Йордан Кацаров

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Здравей, аз съм Петър, но пиша статия за Йордан Кацаров , скоро имаше предаване за него, тъй като името му наистина е след знаменитите българи. Може да погледнеш следния линк http://project-bulgaria.free.bg/people.html.

Здрасти Петре - в списъка на знаменитите българи са Паисий и Ботев, ако не си видял. Страницата Йордан Кацаров е предложена за изтриване тук с аргументи. По-добре е да съсредоточиш вниманието си в някой по-значим обект. --Мико Ставрев 15:22, 27 май 2006 (UTC)[отговор]

Незнам, трудно се печели такова отличие и това ако не е обществено постижение !. Ако вие мислите, че е лесно и си критикувате във форума защо не го направите? Аз мисля, че е добре българите, да знаят, че има такива българи ! --Предният неподписан коментар е направен от Pvatric (беседа • приноси) .

Искам да ти обърна внимание на нещо - Уикипедия не е форум. Също ти препоръчвам да прочетеш и Уикипедия:Какво не е Уикипедия. Що се отнася до статията, от гласуването ще си проличи какво ще стане с нея.
Препоръка - подписвай репликите си. Става като добавиш --~~~~ (може и с бутон от горната лента с инструменти - втория отдясно наляво). --Daggerstab 15:55, 27 май 2006 (UTC)[отговор]