Беседа:Кварк

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Преди да започна да пиша аз ще чакам обещание, че нищо няма да се изтрива. Защо ще си хабя времето, щом като някой невежа може спокойно да го изтрие, щом като пожелае. Написаното за кварките несамо е не само нищожно, нищо не описващо, но и напълно невярно. Просто авторът нищо не разбира от този материал.Мога да ви обясня доста неща, но не желая да си имам работа с безотговорни невежи индивиди, назначени за надзиратели. Никога невежеството не трябва да котролира науката.

Здравейте! Ако нещата, които желаете да ни обясните са приети от научната общност (моля прочетете този текст), и не са оригинални изследвания или нови теории, моля добавете ги, като цитирате източниците си (вижте и какво е енциклопедична статия и как се редактират страници в Уикипедия). Тъй като имате знания, можете да напишете кой известен учен какво смята, какви са съвременните теории и в какво се различават и най-важното - източниците където читателите ще могат да проверят и разширят писанието Ви. В противен случай то рискува да бъде изтрито. Дори и една свободна енциклопедия има стандарти за качество. --5ko | Беседа 18:55, 30 дек 2004 (UTC)
Точно така!(ИнжИнера 19:07, 30 дек 2004 (UTC))
Щом като вие ограничавате правото ми да свободно да излагам своите научни резултати с цел те да бъдат достояние на читателите ви, то аз няма да пиша нищо. Щом вие желяете да запазите невежеството,моля ви, запазете го ! Аз няма да ви преча ! Тъй като глупостта е неограничена, то всяка борба с глупаците е безсмислена. Йосиф
Е и какво сега значи цял свят е в неведение на истинската същност на кварките? Ако имаш алтернативна теория, защо никъде не съм чул или прочел за нея и как е по-добра от текущите? И вместо да обиждаш наляво и надясно си помисли дали не пилееш времето си и парите на данъкоплатците които те издържат. Smartech 01:19, 9 май 2005 (UTC)[отговор]

Разбира се, че както власт имащите полицай и невежи политици завзеха власта и грабят обществото,така и пробилите чрез пълзене, корупция, подмазване и други мафиотски практики чрез строгата си цензура прикриват своето невежество. Същата цел имате и вие, копои на неграмотността и невежеството. Аз не пилея времето си щом с труд съм получил резултати, които колхозниците и учените от великите нации, не са успели да разберат. Преди да пишеш глупости постарай се да прикриеш некадърността си да мислиш. Нима не знаеш защо мълчанието е злато? Защото когато няма какво да кажеш и не говориш глупости, то няма до покажеш своето нищожество и тъпотия.ако искаш. можеш да прочетеш мои статии в ЛАНЛ.

:))))))) Не си чул или прочел ?! Завидях ти. Можеш да потърсиш в историята на някои статии в Уикипедия. усмивкаусмивкаусмивка --Спас Колев 13:19, 9 май 2005 (UTC)[отговор]
Нe, благодаря. Мисля че схващам за какво става въпрос... :) Smartech 19:55, 11 май 2005 (UTC)[отговор]
 Излиза,че вие се хвалите с невежеството си? Защо има учени, чом като мнозинството (тълпата) е мерило за истината на дадено откритие? Вашата статия не само е елементарна, къса и безсъдържателна, но тя е и неверна. Можете ли да покажете как от цял електрически заряд може да се получат дробни електрически заряди, които никога никъде не са наблюдавани? Просто твърдения на неспособни да мислят псевдо учени.

Но винаги невежеството има власт и отрича всичко, което то не може да постигне с малките си умствени способности. Вие по способности в науката ми напомнате за полицайте по образование, или за старшините при военните. Поради това с проявата на своето невежество, вие сте жалки.Нали повечето от вас са филолози или инженери. Това че нещо не знаете, съвсем не означава, че на вас ви е забранено да мислите. Или вив сте шопи и поради това от Искаро по-дълбоко няма, от Витоша по-високо няма, и от шопа по-глупаво няма. Моля ви, прочетете Елин Пелин за да се смеете на своето невежество.

Йосиф
Когато вие не давате възможнст на учен да изкаже собственото мнение само защото то се отличава от общо приетото, това доказва че вие сте ограничени и не можете да разберете нищо ново.Нима вие нямате с какво да обмислите изложеното от мен с общо приетото?Вашето поведение е доказателство за вашите способности. Нали знете кои става полицаи? Е, вие сте полицай на невежеството и нагло го проявявате.

Йосифе, чети Кама Сутра, за да видиш гъзарийки. --DCLXVI беседа приноси 18:09, 28 юни 2005 (UTC)[отговор]

Вашият съвет показва вашето ниво и възможности.Но с четене на подобни книги не може да се разбере теоретичната физика. И разберете, научната мисъл се развива от способни хора, а не от колективи и колхози. Само некадърните образуват сдружения, защото са неспопсобни сами да се развиват. И вие сте едни от тях! Цербери на лъжата и на некадърността.

Запознай се с този текст Smartech 5 юли 2005 21:22 (UTC)

Може и с този, този, този или този превод на същия материал. Между другото, знаеш ли, че АОНСУ вече не съществува? --DCLXVI беседа приноси 5 юли 2005 21:27 (UTC)

Леле мале, тук още по-голям ад от Електрон... как изобщо може някой да си помисли да сложи щаблона за материя в този му вид тук?! Излиза, че само живите същества съдържат кварки - срам и позор!--Радостина Георгиева 13:30, 17 юни 2007 (UTC)[отговор]

Не се оплаквай. Я пробвай с първата версия на бай Йосиф. Ти си учила повече, може и да разбереш дали са пълни глупости или не. усмивка --Спас Колев 15:03, 17 юни 2007 (UTC)[отговор]