Беседа:Маргарит Мерджанов

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Википедия не е играчка[редактиране на кода]

Тази статия не отговаря на абсолютно никакви стандарти за качество. Тя не дава никакви биографични данни за г-н Мерджанов, да не говорим и за откровено ироничния й тон.

Недопустимо е да използваме Википедия, за да се забавляваме с когото и да било. Наскоро вече имаше един скандал за клеветна статия, който коства не малко на Википедия.

Маргарит Мерджанов заслужава да има статия за него в тази енциклопедия, защото не е само учител, а изключително деен литератор и редактор. Но статия в подобен стил е недопустима. Цитатите, които си приложил във Викицитат, са абсолютна гавра с изданието. Г-н Борислав Ангелов, свържете се с Маргарит Мерджанов и го помолете за повече информация относно научните трудове, които е писал, редактираните от него книги, както и училищата, в които е преподавал през годините. Не пропускайте и да го питате поне кога е роден. След като съберете достатъчно информация относно живота му, ще се радвам да видя тук една смислена и добре написана статия за един български учител, който заслужава такава!

А в случай, че нямате желание да допринесете с нещо смислено към този прекрасен проект, с радост ще се обърна към администраторите, за да изтрият тази статия и при първа възможност ще се свържа с г-н Мерджанов, за да събера нужната информация за една достойна за Википедия статия.

PS: Википедия не е нито за малки деца, нито за пораснали деца, които няма с какво да си играят! Надявам се, че втори подобен случай няма да има!

Bestwanka 01:06, 19 февруари 2006 (UTC)[отговор]

Не виждам причина за толкова емоционална реакция. Всеки има възможност да редактира и разшири статията, спазвайки няколко основни принципа (У:НГТ, проверяемост на информацията). --Спас Колев 17:12, 20 февруари 2006 (UTC)[отговор]