Беседа:Панко Анчев

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Относно раздел „Критика“[редактиране на кода]

Получих следното писмо от колегата Pankoantchev (беседа - приноси), отнасящо се до раздела „Критика“:

Това не са никакви енциклопедично значими личности, а случайни хора, изразяващи лично мнение, породено от лична незадоволеност и неудовлетвореност. Вие слагате тези мнения, а не други, именно защото ги интерпретирате не като факти, а като истина. Но те не са истина. Защо не сложите мнения на други "енциклопедично значими личности", които твърдят друго. Аз настоявам да бъдат премахнати. Ако не сте съгласни, моля да премахнете цялата статия за мене.Не желая да присъствам в Уикипедия, която ме клевети и говори за мене лъжи.
Моля да се съобразите с това, което ви пиша!

Надявам се и други редактори да вземат отношение, така че да постигнем максимално обективно и неутрално отразяване на обекта на статията.
— Luchesar • Б/П 07:26, 17 октомври 2018 (UTC)[отговор]

Панко Анчев#Мнения -- със сигурност има още какво да се желае, особено в план представяне на всички значими гледни точки, но повече време на тая статия ми е трудно да отделя, така че оставям други да я подобряват.
— Luchesar • Б/П 08:33, 17 октомври 2018 (UTC)[отговор]

На мен ми изглежда прилично. Човекът явно не разбира как функционира Уикипедия, но не виждам как може да му се помогне за това. --Спас Колев (беседа) 08:50, 20 октомври 2018 (UTC)[отговор]

Получих следващо писмо:

Вие продължавате да ме огорчавате и обиждате. Ако това сте искали. Постигнали сте го. Изтрийте цялата статия за мене! Не желая да бъда част от проект, който лъже и клевети!

Тъй като не виждам смисъл от подобна офлайн дискусия, забраних в настройките си получаването на следващи писма от този потребител.
— Luchesar • Б/П 11:00, 17 октомври 2018 (UTC)[отговор]