Беседа:Рамщайн (група)

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Може би съм единственият, който не е чувал за тази толкова велика група:-)--Хари 16:00, 27 дек 2004 (UTC)

Има нещо такова. ухилване Но определено има и други, по-велики групи. :)) --Webkid 16:07, 27 дек 2004 (UTC)

Не споря дали Рамщайн е най-великата група или не, тъй като съм ЛУД фен и определено съм пристрастен ;) В най-скоро време ще се постарая да кача по-обстойна информация и да пооправя статията... Ще ви бъда много благодарен, ако ми помогнете за оформлението, тъй като съм регистриран отскоро и това е първата ми статия тук --Rammsteina 18:04, 27 дек 2004 (UTC)

Благодаря ви много за оказаната помощ. Дори не очаквах, че някой ще откликне толкова бързо! :) Моля да бъда извинен за леко пристрастното мнение, което си пролича във първоначалния вариант на статията. Ще се постарая да бъда по-безпристрастен и конкретен, за да може потребителите на Уикипедия да получат максимално полезна информация без излишно изпадане в художествени описания ;) --Rammsteina 19:06, 27 дек 2004 (UTC)


Браво, много хубава статия:-))))) Искам да ми кажеш повече за избора на Mein Herz Brennt за песен на хилядолетието.Дай подробности:-)

Hello, I'm a writer from the german wikipedia. I look for Chartplaces of Rammstein for wikipedia.de can you write down the Chartplaces of the Albums and Singles.

Example: Herzeleid Chartplace: 17 in Germany

Please wirte down in English

Thank You Pyrotechniker 28.06.2006


Година на създаване[редактиране на кода]

Смятам, че годината е 1994, а не 1993, както е посочено и в немската, и в английската уикита. Така че поправям! --Mortdefides 14:24, 19 април 2009 (UTC)[отговор]