Категория беседа:Села в община Бяла

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Има две общини Бяла - в областите Варненска и Русенска. Май ще трябва да изберем друго име за тази категория. --Борислав Б 12:11, 5 окт 2004 (UTC)

Категория:Села в община Бяла, Варненска област / Категория:Села в община Бяла, Варненско ? --Webkid 12:44, 5 окт 2004 (UTC)

Имам чуството, че категориите Категория:Села в Еди-коя си община са излишни - селата не са чак толкова голям брой и биха се подредили чудесно по азбучен ред в категорията за областта (а и повечето категории за села биха били с по-малко от 5-10 статии, някои с 1). А бихме могли също да добавим статиите за общините в началото, примерно по ключ "*". Това би било в полза на една от целите на категориите - по-лесното откриване на информацията. Ако се търси някое село, това би спестило една стъпка, а и някои хора може да не знаят в коя точно община се намира селото. --5ko | Беседа 15:24, 5 окт 2004 (UTC)

Малко късно се изказваш, Петко :-). Май горе искаш да кажеш Категория:Села в Еди-коя си община. Ако искате, да спра бота и да решим отново как да ги категоризираме. --Борислав Б 15:33, 5 окт 2004 (UTC)
Да, грешка, Категория:Села в Еди-коя си община, поправих го. Ако искаш изчакай да го обсъдим, но според мен тези статии-категории няма да еволюират, а информацията я имаме на статиите на общините. --5ko | Беседа 15:55, 5 окт 2004 (UTC)