Уикипедия:Кръчма/2005

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Архив Това е архив на старо обсъждане в именно пространство „Уикипедия“. Моля, не редактирайте съдържанието на страницата! Ако желаете да започнете нова дискусия или да подновите стара, моля, направете го на текущата беседа.

„Детски“ лудории

Забелязах, че през последните дни трима „малчугана“ (Gregg, Smartech и The Engineer) са продължили с „лудориите“ си. Съзнавам, че отдавна сте минали възрастта, при която това би могло да се сметне за нормално поведение, затова искам да се обърна и към трима ви. Защо се държите така хлапашки? Тук не е нито забавачница, нито детска градина. С каква цел изобщо пишете в Уикипедия? Ако някой от вас може да ми даде смислен отговор, да го направи! —Борислав 10:14, 11 юли 2005 (UTC)

Вземи предвид, че не всички влизаме всекидневно. Затова, изрази се по-ясно, да зацепим и ние.--ИнжИнера 10:27, 11 юли 2005 (UTC)
Важното е те тримата да зацепят. И аз не влизам всеки ден и не съм им чел всичките глупости, но успях да прегледам някои — Уикипедия:Разговори, Беседа:Петко и други беседи. —Борислав 10:35, 11 юли 2005 (UTC)
The Engineer не го брой в „малчуганите“, той само малко се изцепи едно нещо каза и не се е излагал много тоя път (освен за това да си завра някъде модата, въведена от Smartech). Другите простотии могат да се видят на Шаблон беседа:МесецМарт (забележка: шаблоните бяха оправени на 3 юли, ама господата не са погледнали), в Уикипедия:Разговори#Картинки, неподходящи за Уикипедия (пише си всичко), Уикипедия:Разговори#Предложение и в историята на статията за името Петко. Обаче дайте да оставим това и да опитаме конструктивно да обсъдим подобряването на статиите. Всичко може и трябва да се обсъди нормално, с доводи, примери, рационално и точно по темата. Без да се преминава на третата реплика в изцепки и лични обиди и нападки. Имам надежда, че поне на някои ще им бъде възможно. --Петко 13:15, 11 юли 2005 (UTC)
Случката с месец март нямаше да се получи ако вместо да се лигавиш беше дал отговор в прав текст. Smartech 14:39, 11 юли 2005 (UTC)
Не ми е приятно да ме оценява някой малчуган ли съм, лудории ли правя или съм се изцепил. Всяка една дума съм я казал съзнателно и не е лудория или изцепка. Щом ми се мерне през погледа неадекватността на някои от колегите и нещо ми трепва отвътре. Напоследък пишех нощем за да не ми се мяркат пред очите, но явно и това не е начина да ги избегна. В разговори много ме дразнят такива еднобуквени и еднодумни реплики без смисъл или с такъв който си знаят за какво става на въпрос само пишещите. Ако искат тайни разговори да си водят имат лични страници. И оценките дали съм се изцепил знаеш какво да ги направиш, защото явно си неадекватен и не си схванал досега какво ти говоря, нееднократно съм отбелязвал, че не ти се радвам като ме оценяваш и ти упорито го правиш. А за това, че не съм се излагал много тоя път, от идиот като теб не искам да го чувам, защото ще ти се стори тясна францията. --The Engineer 13:30, 11 юли 2005 (UTC)
Без да се преминава на третата реплика в изцепки и лични обиди и нападки. Имам надежда, че поне на някои ще им бъде възможно. Изцепил и не много изложил се, не са нападки според теб ли???--The Engineer 13:33, 11 юли 2005 (UTC)
Колегите сами виждат кой реагира неадекватно. Пак казвам, дайте да оставим това и да опитаме конструктивно да обсъдим подобряването на статиите. Повече не желая да разговарям с теб по въпроси, различни от подобряването на статиите и примерно описването на картинките, които си качил. --Петко 13:40, 11 юли 2005 (UTC)
Ще поразговарям аз със теб. --The Engineer 13:42, 11 юли 2005 (UTC)

Моля колегите да заемат отношение. Потребителят ме нарича неколкократно малоумен, идиот, некадърен, сега ме заплашва, че ще ми се види тясна францията. Това със заплахата е голямо нарушение. Колеги, Спасе, Бориславе, Webkid, Методи, Комита, Ема, Емиле, ИнжИнере, докога ще толерирате такова отвратително отношение към мен? Умолявам ви да вземете отношение, защото това не може да продължи. --Петко 13:51, 11 юли 2005 (UTC)

Предложи ме за гласуване и се виж какво ти пишеш за мен. А каквото аз искам това ще продължи, ти продължавай да ме провокираш, яж си я уикипедията дето ти бащиния, или си я заври вече знаеш къде. Ще си поговорим с теб на друго място. --The Engineer 13:55, 11 юли 2005 (UTC)
Задраскал си? Обаче първо трябваше да го напишеш за да ме провокираш? Мерки срещу мен? Драги ми смехурко, нещо ти се е размътила пак главата, ще ти я проясня обаче. --The Engineer 14:03, 11 юли 2005 (UTC)
Ще ми махнеш правата да трия картинки ли, хаха. Запотрябвали са ми, поне не съм злоупотребявал с тях като теб. И правата си ги заври знаеш къде. --The Engineer 14:05, 11 юли 2005 (UTC)
Не искам да те предлагам, искам да спре това. Има ли начин да спре? Трябва да не те обсъждам ли? Добре, няма да те обсъждам, обаче и ти не ме обсъждай (както направи вчера). Да обсъждаме статиите, не това какви сме, колко се харесваме и обичаме. Има ли начин да спре това? Дай да опитаме? --Петко 14:07, 11 юли 2005 (UTC)
Нали ти казах какво да правиш с бащинията ти дето е уикипедия. Запотрябвала ми е. Няма какво вече да те предупреждавам да не ме провокираш, вече си изпълни норматива, провокиран съм достатъчно, задачата е изпълнена, започва втора серия. Поне се дръж като мъж и не си сменяй мнението на всяка реплика. Доскоро виждане. --The Engineer 14:24, 11 юли 2005 (UTC)