Уикипедия:Кръчма/2016

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Архив Това е архив на стари обсъждания в именно пространство „Уикипедия“.
Моля, не редактирайте съдържанието на страницата!
Ако желаете да започнете нова дискусия или да подновите стара, използвайте Уикипедия:Кръчма.

Канонизация на Архиепископ Серафим Богучарски Соболев

Преместено от Уикипедия:Разговори. — Luchesar • Б/П 19:15, 26 февруари 2016 (UTC)

Честит празник на всички Православни Християни . Още един застъпник пред нашият Небесният Отец ! oficialniat (беседа)

Това не е форум! Престанете! Само за сведение - току виж имате някаква полза от Уикипедия: препинателните знаци се залепват за предходната дума с изключение на отварящите кавички и тирето, а небесният Ви отец в случая, простете за богохулството, е с кратък член.--Алиса Селезньова (беседа) 08:36, 26 февруари 2016 (UTC)
Запазвам смирение и мълчание след този коментар ! А за правописа - ще кажа само че го правя заради това което Вие нямате " уважаема " . Затова и не разбирате написаното . Между другото правилото за граматически правопис не е задължително за администраторите . Безсмислено е това да е задължително правило за останалите потребители при това положение ! Поздрави oficialniat (беседа)
Още веднъж: Уикипедия не е форум! Ако нямате намерение да допринасяте към статиите в Уикипедия а само да пишете по личната страница и Разговори най-добре си намерете друго поле за изява. --Сале (беседа) 16:26, 26 февруари 2016 (UTC)
Още веднъж ще проявя смирение, дори след този .... коментар на Сале:? По повод становището ви за редактирането в Уикипедия, самият вие красноречиво сте си отговорили на този въпрос в хедъра на личната ви страница. Ако пък толкова ви дразни моята, защо не я предложете за изтриване г-н обитател на Вселената от 1964г. А полета ..... си търсете вие, аз сам градски човек ! :-) Поздрави oficialniat (беседа)
Хахаха - наистина не бива да се хранят, но да - евала. :-) --Мико (беседа) 18:43, 26 февруари 2016 (UTC)
Мико: Аз направих само едно поздравление и заваляха укорителни коментари . Сам си отговори кой тогава излиза че е Интернет трол Смях oficialniat (беседа)

Не може да се редактира без регистрация?

Здравейте. Надявам се, че пиша на правилното място. Защо не може да се редактира без да си регистриран? Преди можеше да се редактира без регистрация. Ако е бъг, да очакваме ли да се оправи скоро? Благодаря предварително за отговора . 😃 Перфатор (беседа) 17:28, 1 юни 2016 (UTC)

Ако сте потребител на мобилната мрежа на Виваком, няма да може да редактирате без регистрация в следващите 3 месеца. Забраната е въведена поради зачестили вандализми от мрежата им. --ShockD (беседа) 17:37, 1 юни 2016 (UTC)