Шаблон:П-блок птв

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Здравейте. Поради нарушаване на правилото за тройно връщане{{замест:#if:| в статията [[:{{{1}}}]]}} няма да можете да редактирате Уикипедия за период от 24 часа. Правилото за тройното връщане е установено, за да могат спорещите страни да се успокоят, да премислят внимателно аргументите си, вместо да се впускат в редакторски войни. Надяваме се, че след изтичане на срока на блокирането ще се върнете върху проблемната статия и с много по-голяма лекота ще намерите консенсусната форма на спорния текст.

Употреба[редактиране на кода]

Както всички предупредителни шаблони, този също трябва да бъде използван винаги със „замест:“, както е показано по-долу:

Употреба Резултат
{{замест:п-блок птв}}
Здравейте. Поради нарушаване на правилото за тройно връщане няма да можете да редактирате Уикипедия за период от 24 часа. Правилото за тройното връщане е установено, за да могат спорещите страни да се успокоят, да премислят внимателно аргументите си, вместо да се впускат в редакторски войни. Надяваме се, че след изтичане на срока на блокирането ще се върнете върху проблемната статия и с много по-голяма лекота ще намерите консенсусната форма на спорния текст.
{{замест:п-блок птв|Статия}}
Здравейте. Поради нарушаване на правилото за тройно връщане в статията „Статияняма да можете да редактирате Уикипедия за период от 24 часа. Правилото за тройното връщане е установено, за да могат спорещите страни да се успокоят, да премислят внимателно аргументите си, вместо да се впускат в редакторски войни. Надяваме се, че след изтичане на срока на блокирането ще се върнете върху проблемната статия и с много по-голяма лекота ще намерите консенсусната форма на спорния текст.

Вижте също[редактиране на кода]