i-Карли

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към: навигация, търсене
Michelle Obama with iCarly actors (standing).jpg

iCarly (на български- „i-Карли“) е тийнейджърски американски сериали на Дан Шнайдер той също е продоцирал и Викторично разпространени от компанията Nickelodeon.

Сюжет[редактиране | редактиране на кода]

Карли е симпатична тийнейджърка, автор и водещ на домашно интернет шоу - "i-Карли" (Ай Карли). Тя живее с по-големият си брат и настойник Спенсър, който  същевременно продуцира шоуто от импровизираното си таванско студио. Заета да търси решение на проблемите на собственото си юношество, Карли никога не е имала амбиции да стане известна. Всичко започва съвсем случайно, когато инцидентно е избрана да ръководи училищното шоу за таланти. Тя и нахаканата й най-добра приятелка Сам превръщат прослушването на кандидатите в истинско шоу, което приятелят им Фреди записва и качва в интернет, без да им каже.Интересът пред компютрите нараства лавиноообразно, зрителите искат още и още. Заедно със Сам Карли успява да превърне започнатото от Фреди в домашно интернет шоу, в което има от всичко за всеки - комедийни скечове, конкурси за таланти, интервюта, готварски рецепти, полезни съвети, лични драми.

Герои[редактиране | редактиране на кода]

  • КАРЛИ - 16 годишно момиче което прави шоу с най-добрите си приятели правят "i-Карли" тя много обича да помага на Сам
  • САМ - най-добрата приятелка на Карли,тя много време седи в кабинета на директора много обича шунка.
  • ФРЕДИ - съсед на Карли,пада си по Карли от както се познават.Той е продоцента на "i-Карли".Готов е на всичко за Карли но тя иска да са само приятели
  • СПЕНСЪР - Когато родителите на Карли са командировани отвъд Океана, Карли отива да живее при по-големия си брат Спенсър. Той е ексцентричен и целеустремен художник, който е превърнал таванското помещение, в което живее, едновременно в ателие и в галерия за изчанчените си скулптура.

i-Карли[редактиране | редактиране на кода]

В България сериалът се излъчва по Nickelodeon, този серил се излъчва от 2008г.

Външни препратки[редактиране | редактиране на кода]