Бен 10/Генератор Рекс: Герои заедно

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Бен 10/Генератор Рекс: Герои заедно
Епизод на Генератор Рекс
Информация
Епизод №Сезон 3
Епизод 3, 4
СценарийМен ъф Екшън
РежисьориКрис Грахам
Кенжи Оно
Премиера25 ноември 2011 г.
Гост звезди
Юрий Ловентхал като Бен Тенисън
Михаел Емерсън като Алфа Нанит
Хронология на епизоди
Предишен
„На пух и прах“
Следващ 
„Фантомът на сапунената опера“
Списък с епизоди на Генератор Рекс

„Бен 10/Генератор Рекс: Герои заедно“ (на английски: Ben 10/Generator Rex: Heroes United) е специален анимационен епизод между „Бен 10: Ултра-извънземен“ и „Генератор Рекс“. Епизодът е разделен на две части (епизода), под номерата трети и четвърти като част от трети сезон на „Генератор Рекс“. Сценарият е от създателите на двата анимационни сериала — Мен ъф Екшън.[1] „Бен 10/Генератор Рекс: Герои заедно“ се излъчва за първи път в САЩ на 25 ноември 2011 г., по Cartoon Network[2] като едночасов блок.

Сюжет[редактиране | редактиране на кода]

Огромно кълбо от светкавици изниква в небето над Манхатън. Докато Рекс тренира с агент Шест, те получават сигнал. Провидънс се заема с бедствието, но не може да се справи. Тогава агент от екипа на мироопазващата организация на Черните рицари е принуден да търси помощ от брата на Рекс. В същото време тийнейджърът, който притежава способността да контролира своите нанити и да превръща тялото си в различни машини, изпробва начини да се добере до ядрото на явлението и по някакъв начин да го спре. Доктор Холидей сканира явлението и вижда, че има нещо точно в ядрото му и това нещо приближава към Рекс. Тогава от кълбото се появява Бен Тенисън под формата на извънземното Човекозавър.[3] Двамата герои, без да се познават един друг, започват ожесточена битка, в която Рекс побеждава. От кълбото се появява същество, което бива унищожено от агент Шест, който впоследствие изпада в безсъзнание. След като Рекс спасява минувачи от падаща табела Бен разбира, че този, с които се бие е добър. Провидънс залавят Бен и започват да му правят изследвания, като мислят, че Тенисън е самоконтрулиращо се Ево, но той се измъква от базата благодарение на Страшен Студ. Рекс го подгонва. Те стигат до лабораторията на брата на Рекс. Той бива заплашен от собственото си изобретение, наречено Алфа, с което започва тежка битка, в която Бен и Провидънс се нуждаят от допълнителна помощ.

Край на разкриващата сюжета част.

„Бен 10/Генератор Рекс: Герои заедно“ в България[редактиране | редактиране на кода]

„Бен 10/Генератор Рекс: Герои заедно“ се излъчва премиерно в България на 17 ноември 2012 г. от 09:00, като част от Cartoon Network кино по Cartoon Network. Дублирания превод е на Доли Медия Студио.

Източници[редактиране | редактиране на кода]

  1. SDCC2011: Generator Rex/Ben 10 Crossover Special Set For Thanksgiving // Архивиран от оригинала на 2012-10-18. Посетен на 2012-11-14.
  2. Ben 10 & Generator Rex Team-Up!, архив на оригинала от 5 юли 2012, https://web.archive.org/web/20120705030308/http://popculturezoo.com/2011/11/ben-10-generator-rex-team-up/, посетен на 14 ноември 2012 
  3. Ben 10 goes Humungousaur in Heroes United // Архивиран от оригинала на 2012-10-05. Посетен на 2012-11-14.