Беседа:Блъдхаунд Ганг

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Аз не съм много съгласен с това, че не са метъл група. Защо тогава на повечето места се срещат точно като такава (примерно виж allmusic.com, където са определени като фънк метъл, на други места пък като нео метъл, алтернатив метъл...). На мен ми звучат дори по-малко рок, отколкото метъл. То е ясно, че трудно може да ги сложим под някакъв определен стил, но все пак има най-различни и странни разклонения на метъла. Това, че не звучат като Металика, не значи, че не са метъл. --tzeck 18:05, 11 мар 2005 (UTC)

Ами, бих ги определил като алтернатив рок или пък пънк рок. Но за всеки случай ще си ги пусна, за да си опресня спомените :-). --Борислав 18:19, 11 мар 2005 (UTC)
Точно това е момента, че те ги имат тия стилове, алтернатива и пънка, обаче заедно с много други, включително и хеви метъл, нео метъл и т.н. Аз съм убеден, че и те самите не знаят в какъв стил се изявяват, между другото.Хиля се Ако трябва да сме най-точни, би следвало да ги сложим в стилова категория "Bloodhound Gang" :-), ама няма такава за съжаление. Мисля, че имат достатъчно метъл моменти в музиката си, за да ги сложим и в тази категория. --tzeck 18:37, 11 мар 2005 (UTC)
Аз, честно казано, не бях чувал за фънк метъл. Ами, да ги слагаме тогава. --Борислав 19:26, 11 мар 2005 (UTC)
Аз пък все едно бях чувал, преди да се поинтересувам подробно за Bloodhound Gang. Ама като чели това е най-точното определение, колкото и странно да звучи (нещо като "забавен метъл", на български Хиля се). Айде, слагаме ги. --tzeck 19:55, 11 мар 2005 (UTC)