Беседа:Гергана Паси

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

приложената връзка не е във в. Сега и не се отнася до мацката на снимката. --Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 85.187.187.68 (беседа • приноси) .

Връзката е оправена, благодаря ти. Принципно, можеше и сам/а. :-) --Спири / беседка 05:53, 10 август 2007 (UTC)[отговор]

Не знам така ли трябва да се пише тук, нямам никакъв опит с уикито ... Както и да е. Аз съм 193.68.27.23, но в момента пиша от служебния компютър. Става дума за промяната на връзката към блога на министърката. Не случайно го формулирах по този начин, защото реално там (хост, домейн, IP адрес) съжителстват и сайт, и блог, и разни други ресурси. Сайт прозрачност - http://www.gerganagrancharova.eu/ - на който има не само Блог, има и преведени документи от европейския съюз, и добри практики, идеи и дебат, обществено мнение ... Блог - http://www.gerganagrancharova.eu/default.aspx - именно това е личния блог (доколко е личен, е друга тема, аз бих го нарекъл служебен). В самият блог има доста дискусии доколко е редно сайта прозрачност да носи името на конкретен човек - ако например след мандата на този пост е служител с друга фамилия? И нормално ли е да подобен блог да се прави под правителствена шапка ? Именно за това смятам, че може би трябва да се направи някакво подобно разделение. Нека тези, които имат повече опит, да кажат - примерно точица :). --Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 83.228.25.97 (беседа • приноси) .

Някакви податки, че си е сменила фамилията на Паси? --Peterdx 17:01, 17 февруари 2009 (UTC)[отговор]
Тук и тук е с новата фамилия. --Georgi Dimitrov 17:04, 17 февруари 2009 (UTC)[отговор]
Чудесно, благодаря, просто не бях чул. --Peterdx 17:06, 17 февруари 2009 (UTC)[отговор]