Беседа:Крем

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Здравейте, Надина Енциклопедичния текст, който визирате като забърасан е цитирам : "" Произхождат от така наречения стар свят и много отдавна се култивират от хората. Създадени са множество културни сортове, които се отглеждат в паркове и градини. Повечето от културните сортове се размножават с грудки.""

С уважение --Hobbykafe 22:56, 23 май 2010 (UTC)[отговор]

А също и за видовете в България. Източници се посочват с литература по въпроса, а не лицето х счита ... --Nadina 23:00, 23 май 2010 (UTC)[отговор]
Здравейте Надина,
Вие сте редактирали в момент когато и ние сме редактирали. Текста, който визирате се намира в тази част :
"== Разпространение и селекции ==
У нас се срещат естествено четири вида: Албански крем (Lilium albanicum), Планински крем, наричан също самодивско лале (L. jankae), Петров кръст (L. martagon) и Родопски крем (L. rhodopeum).
Известните повече от 100 вида диворастящи лилиуми се срещат в природата в страните от Северното полукълбо с умерен и субтропичен климат – Европа, Азия и Северна Америка. .... "
Посочена е използваната литература по въпроса.
С уважение --Hobbykafe 23:32, 23 май 2010 (UTC)[отговор]
Моля, в бъдеще спестявайте от глупости като "около него ухаело на нещо непознато и в същото време много познато", "Смесица от всички аромати, които се разнасяли край пекарната на главния кралски сладкар.", "мамината “Царска лилия”", "нещо като рожба от смесен брак". Може и да са подходящи за читателската аудитория на сайта ви, но са напълно неадекватни като за енциклопедия. Също така, посочването на конкретни благонадеждни източници, откъдето е почерпена информацията, продължава да стои като проблем. Спомнете си, когато сте писали същата статия за сайта си, откъде взимахте данните, и ги посочете тук. За сайта ви това може и да не е задължително, но за Уикипедия е. Спири 23:46, 23 май 2010 (UTC)[отговор]
Здравейте Спири,
Моля за в бъдеще да съобразявате забележките си със Свободно съдържание
С уважение --Hobbykafe 00:39, 24 май 2010 (UTC)[отговор]