Беседа:Пенис при човека/Архив 1

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Архив Това е архив на стари беседи.
Моля, не редактирайте съдържанието на страницата!
Ако желаете да започнете нова дискусия или да подновите стара, моля, направете го на текущата беседа.

Цензура

Ало, модераторите! Това не ви е порно сайт да показвате гнусотии и да се показвате какви сте от долу. Вместо снимки сложете нарисувани схеми, защото и деца четат. Golqm hui 12:04, 11 май 2008 (UTC)

Уикипедия е нецензурирано пространство. Бих казал още много по темата, повдигната от Вас, но ме е срам от децата, заради изказване като Вашето! И Вас трябва да Ви е срам! --Uroboros 20:37, 12 май 2008 (UTC)
Защо да го е срам? Че казва, че децата не трябва да бъдат излагани на простотии и грозни гледки? --Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 83.228.89.2 (беседа • приноси) .
Както ти беше казано на Беседа:Вулва, У:НЕЕ#Уикипедия не се цензурира за защита на непълнолетни. И намирам подобно изявление от страна на някого с потребителско име Golqm hui за нагло лицемерие. --Daggerstab 21:12, 14 май 2008 (UTC)

Благонадеждни източници

Тъй като в момента целият раздел Културно значение бие на оригинално изследване, би трябвало да се добавят източници. Премахвам няколко, които смятам за неблагонадеждни.

Премахвам и няколко нерелевантни източника:

Спас Колев 13:05, 26 септември 2008 (UTC)

Прекланям се пред вашата стриктност, поне статията на английския учен от 19-ти век и препратките към "гулфик" и "codpiece" оставете - --Предният неподписан коментар е направен от embecahipara (беседа • приноси) .

Бих препоръчала „Сексът в световната култура“, Збигнев Лев-Старович, на изд. Петър Берон, 1993. През събота и неделя може да видя какво интересно ще пише вътре по въпросите дето тук толкова ви вълнуват. ухилване Спири 13:53, 26 септември 2008 (UTC)

Браво Спирита - embecahipara --Предният неподписан коментар е направен от embecahipara (беседа • приноси) .