Беседа:СКАТ (телевизия)

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Това е статия за "Национална телевизия Скат" ООД, т.е. за фирма. Следователно, може да се счита за реклама. Струва ми се, че тук не бива да се допускат такива неща. Ако ще се популяризира нещо, то защо да са медии, които имат достатъчно средства за реклама? --Хари 11:30, 18 сеп 2004 (UTC)

Според мен не пречи да има кратка информация за медиите и фирмите - доколкото можем да я напишем обективно. Сигурно ще трябва да направим статии за Юманите, Фигаро, Свободна Европа, Демокрация (вестник), Би Би Си, Ройтерс, Ал Джазира. Да не говорим за Ферари, Кока Кола, Мак Доналдс, Уолт Дисни, всичките частни фирми, които имат възможност и се рекламират. В Уикипедия няма да пишем реклами, ами информация (положителна или не). Всъщност, и Уикипедия е почти изцяло спонсорирана от частна фирма. --5ko | Беседа 12:50, 18 сеп 2004 (UTC)
Напълно подкрепям мнението на Петко. --Webkid 13:02, 18 сеп 2004 (UTC)
Явно не сте ме разбрали правилно. Мисълта ми беше за изречение от рода: "Скат" изградиха подземна оптична мрежа, благодарение на което качеството на изображението се повиши значително, особено за каналите на по-високи честоти. То звучи като платено съобщение по bTV усмивка.--Хари 15:05, 18 сеп 2004 (UTC)
Съгласен съм за това изречение, но се чудя как може да се напише по-неутрално - ако можеш, го промени. Вече махнах едно подобно изречение, което звучеше рекламно. --5ko | Беседа 15:19, 18 сеп 2004 (UTC)

Съжалявам, ако нещо е прозвучало като реклама, не съм искал да го кажа така. Може би трябваше да използвам сегашно време... А колкото до фирмите, представете си да няма статия например за Warner Bros. в английската Уикипедия. И отново повтарям, нямам намерение да правя реклама на която и да било фирма в Уикипедия. 213.91.184.25/Megara

Ако някой има въпроси към мен, нека да ги остави на потребителската ми беседа. --Megara 19:58, 18 сеп 2004 (UTC)

Не можеме да си затваряме очите и с това да решим проблемите, по-добре е да имаме информация за всичко което става. Аз само в деня на изборите, чух за Атака. Мегара, знаеш ли случайно параметрите за настройка на сателитния им канал? --Ема 08:45, 9 септември 2005 (UTC)[отговор]

Така... Значи, обнових някои данни и добавих един списък с ТВ канали, за който не съм много сигурен (т.е., може и да не му е мястото тук). Но пък, от друга страна, би трябвало да има статии за тези канали, защото те са популярни не само тук, но и по целия свят. Освен това, списъкът дава някаква информация за "СКАТ"... Не знам. Трябва да се помисли. Колкото до "Атака" - аз не искам да пиша текстове свързани с политиката, но някой друг може да опита. --Мегъра 23:32, 17 март 2006 (UTC)[отговор]


Премахнах тази част за предаването "Безкомпромисно": "Поради абсолютно крайните си и често неаргументирани оценки и становища на водещия, предаването е по-скоро изразител на крайно отношение, отколкото на информационна и историческа стойност". Спорно е и противоречи ужасно на критерия за безпристрастност. --Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 84.238.205.100 (беседа • приноси) .

Благодаря ви, че подобрявате Уикипедия. Само да вметна, че е прието да се подписваме из беседите, това най-лесно става с втория бутон отдясно наляво горе. За повече — вижте У:ДС. --Поздрави, Петър Петров 11:44, 28 декември 2007 (UTC)[отговор]

Минала слава[редактиране на кода]

Според мен трябва да се изтъкне факта, че периодът 1994-2001 е силният период за телевизията, като след него се раждат множество скучни политически предавания и СКАТ се превръща в скандална телевизия. --Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 83.228.89.2 (беседа • приноси) .