Уикипедия беседа:Брояч/Седмица 17 2005

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Архив Това е архив на старо обсъждане в именно пространство „Уикипедия“. Моля, не редактирайте съдържанието на страницата! Ако желаете да започнете нова дискусия или да подновите стара, моля, направете го на текущата беседа.

Страшна работа. Има ли начин да отделим регистрирани от нерегистрирани, защото тук нещо ме кара да мисля, че посещенията са направени предимно от нас, с цел редактиране. Поздрави! --The Engineer 11:39, 2 май 2005 (UTC)

В момента са общо отворените страници за четене, не за редактиране, нито за сравнение/история. Мога да го направя да е или така, или само от нерегистрирани посетители - кое е по-интересно? --5ko | Беседа 12:00, 2 май 2005 (UTC)
Ако съдя по себе си, очаквам, че ние създаваме значителен шум. Дали имаш някакви количествени данни за пропорцията - нали в самото начало бяха отделени? --Спас Колев 11:23, 3 май 2005 (UTC)
Преди бяха отделени, но имаше само "входящи" и "общо", тях и сега ги има - от началото до сега: пропорцията гледани страници е (колонка "регистрирани"/колонка "всичко"): всичко-регистрирани=гости, за всяка страница (но не е по седмици и дни, ами общо).
Може би ще е интересно или (1) да се отброяват само гостите за ден/седмица[/общо], или (2) да добавим още две колонки, и да ни отчита рег./гости отделно по ден/седмица. И двете може -- интересно ли е какво четем ние? Сега се отбелязват само страниците "bg.wiki*.org/wiki/Нещо", аз например много повече гледам "разл." и "посл." или редактирам/местя/трия отколкото само да чета, а това въобще не се отчита в момента. --5ko | Беседа 14:01, 3 май 2005 (UTC)
Аз например, чета практически всяка статия, понякога се връщам няколко пъти в следващите дни. Много по-интересно е какво четат и колко са нерегистрираните. --The Engineer 18:17, 3 май 2005 (UTC)
Добре, ако не се появят възражения така ще го направя довечера, а отчет ще имаме от утре. --5ko | Беседа 18:37, 3 май 2005 (UTC)