Беседа:Велико Търново/Архив 1

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Архив Това е архив на стари беседи.
Моля, не редактирайте съдържанието на страницата!
Ако желаете да започнете нова дискусия или да подновите стара, моля, направете го на текущата беседа.

Стари дискусии

Изтрих този текст, тъй като не изразява неутрална гледна точка:

А между трите хълма се провира река Янтра като оформя дълбоки и непроходими речни долини. Над нейните брегове се издигат величествени скали, върху които като птички са накацали схлупени къщички и се оглеждат във водите на реката. --Borislav 13:24, 8 яну 2004 (UTC)
Би могло да сложим цитати от автори, въпреки че няма неутрална гледна точка, стига да са упоменати като цитати. 5ko 22:02, 8 яну 2004 (UTC)

Мисля, че смъртта на патриарх Евтимий в Търновград е легенда. Доколкото си спомням, той е бил пратен на заточение в Бачковския манастир където е починал и е погребан. --Vladko 15:21, 5 май 2005 (UTC)

Извинете, грешката е моя. Той всъщност е в част от списъка, различна от Починали, просто си няма заглавие усмивка. Ще го оправя. --Спас Колев 15:32, 5 май 2005 (UTC)

Личности

Мисля, че списъкът с личности свързани с Велико Търново трябва да се изнесе в самостоятелна статия или да се подберат само най-важните имена, защото е прекалено дълъг за тази статия. --Дан 11:41, 24 август 2009 (UTC)

Църква Света Марина

Не зная кой е изтрил църквата Св. Марина от списъка на Велико Търново, но тя е може би втората по големина "действаща" църква на града, след катедралата и присъствието и тук е задължително! :)88.87.3.6 15:20, 11 септември 2010 (UTC)