Беседа:Веселин Маринов

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Твърдения без източници[редактиране на кода]

Изваждам тук няколко твърдения, за които преди време бях посочил нуждата от източници. Не успях да разбера какъв е видът на посочения източник, кой е авторът му и как може да бъде намерен, за да се проверят фактите.

Още от малък Веселин Маринов изявява певческите си способности – в предучилищна възраст на едно тържество го качват на столче и изпява песента „Когато бях овчарче“. Всички го приемат много добре. В шести клас усеща, че музиката ще бъде голяма и неразделна част от живота му – редял е на чина учебници като барабани, подбирайки ги по дебелина, за да имат различен тон. Зад истински барабани Веселин Маринов сяда в седми клас, когато две момчета го канят в групата им. Ръководителят на групата го учи да свири и на китара. По-късно той става солист на групата, свирят по различни вечеринки, балове, забави.

Когато влиза в казармата, Веселин Маринов се среща с Валентин Бугев, който е музикант и служи в неговата рота. Чувайки Веселин Маринов да си тананика с китарата, той го кани в оркестъра, който са сформирали в поделението. В последствие постигат успехи с оркестъра и печелят Първа награда от преглед на армейската самодейност.

Веселин Маринов от малък обожава спорта, най-вече футбола, като дори възнамерява да се занимава с това в бъдеще. След като в групата в казармата взимат певица Сашка, която току що е завършила Консерваторията и двамата правят няколко дуетни песни, тя му предлага идеята да кандидатства в Консерваторията.

Жени се за нея, след като я ухажва повече от 6 месеца.

и прави по над 80 концерта годишно из България с продължителност на всеки един от тях повече от 2 часа. През 2003 година издава първия албум изцяло с български коледни песни, издаван някога в България – „Коледен сън“. Два пъти годишно той прави самостоятелни концерти в най-голямата концертна зала в България – зала 1 на Националния дворец на културата

Спас Колев 13:57, 12 януари 2007 (UTC)[отговор]


Според мен си ги е писал сам и той най-добре знае какви са му източниците --Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 137.56.153.27 (беседа • приноси) .

Вижте У:ПИ. --Спас Колев 15:31, 21 декември 2010 (UTC)[отговор]